Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg a barátnőm hogy orálisan elégítsen ki?
Figyelt kérdés
Szex előtt volt hogy 1-2 alkalommal bekapta, de csak nagyon rövid ideig. Ezután mindig szexxel folytattuk mert annyira kívánós volt. Így sosem tudtam igazán élvezni.
Arra szeretném megkérni hogy csak simán a szájával kényeztessen szex nélkül. A szájába elmenni nem akarok. Egyébként figyelek a higiéniára, és tőlem részesül orális kényeztetésban, szóval az nem lehet indok hogy ne csinálja.
Hogy kérjem meg szépen, nem bántóan, hogy örülnék neki ha kipróbálnánk?
2021. jún. 15. 13:48
2/10 anonim válasza:
El nem hiszem hogy ezt itt kell kerdezned
Mondd meg neki
3/10 anonim válasza:
Együtt vagytok, szexeltek, de egy ennyire alap dolgot nem tudsz vele megbeszélni?
Nem kell túlbonyolítani, úgy mondd el neki ahogy ide leírtad.
4/10 anonim válasza:
Szeretném, ha kielégítenél a száddal. Ennyi kb. Nem tudom mit kell ezen gondolkozni, felnőtt emberek vagytok. Érthető, hogy kívánós, szóval előtte vagy utána te is elégítsd ki orálisan, és akkor nem lesz hiányérzete.
5/10 anonim válasza:
Micsoda életképtelen lehetsz....
6/10 anonim válasza:
Beszélgessetek a szexről és kérdezd meg ő mit szeret és utánna elmondhatod, hogy milyen csodás ha így is kényeztetne..
7/10 anonim válasza:
Szépen, de érthető módon... akár kezdheted félre nem érthető utalásokkal.
9/10 anonim válasza:
csak az amerikai pite klasszikust tudom idezni.... "szppj le szepsegem"
10/10 anonim válasza:
“Ne vetkőzz, ma szopni fogsz.”
(C) Ismeretlen, Tomcat Droidzóna c. könyvéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!