Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem dühít, ha nincs orgazmus?
Sziasztok! Leginkább nők válaszaira lennék kíváncsi.
Párkapcsolatban élek. Nincs hüvelyi orgazmusom és ezt tudja a párom. Nem hibáztatom őt, de lehangol, ha együtt vagyunk és neki van orgazmusa, nekem meg nincs. Kívánom őt és szívesen vagyok együtt Vele, de kielégítetlen maradok. Ő azt gondolja, hogy legalább annyira élvezem mint Ő, az együttléteket, ami így is van, de boldog vég nélkül, nap mint nap dühítő. Olykor besegít a külső boldog végbe, de nem akarom megkérni, és nem is érzi úgy, hogy kéne, hogy minden együttlétünk alkalmával dolgozzon az én gyönyörömért. Ha együttlét után félrevonulok vagy vonulnék, hogy kisegítsem magam, akkor az rosszul esik neki. De üresnek érzem és hiányolom a gyönyört. Már nagyon sokat beszélgettünk erről a témáról a párommal és próbálok kitalálni valami megoldást, hogy mind a kettőnknek jó legyen. Arra is gondoltam már hogy beszerzek magamnak egy “zizgőt”.
Arra lennék kíváncsi, hogy azok a nők, akiknek szintén nincs hüvelyi orgazmusa, Ti beletörődtök, abba, hogy nincs? Hogyan oldjátok meg az orgazmust mondjuk úgy, hogy csak szex van? Nem érzitek kielégítetlennek magatokat az együttlétek után?
Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülnék valami jó tippnek. :)
Tessék, én is hasonló vagyok: max heti élvezés kell, több nem. Ha a párom akarja, akkor kielégítem és ennyi. Nincs szükségem többre.
26/N
Így van, nagyon sok nő így van ezzel, nyilván nem mindenkinek teszik meg, ehhez kölcsönös oda adó (nem csak szex terén) kapcsolat kell, egymás szeretete, tisztelete.
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, de aktus után összehozzuk nekem is az élvezést másképp, nem maradok kielégítetlen. Van, hogy aktus közben is sikerül, ha rásegítek, de ez ritka. Akkor sem hüvelyi, hanem csiklón keresztül. Sosem zavart, mert így is kielégülök, nem szoktam ezen morfondírozni.
n38
Páromnak meg soha nem volt semmilyen orgazmus élménye.
És neki teljesen természetes hogy az elsődleges cél hogy én jól érezzem magam. Soha nem frusztrált olyan hülyeség miatt amit leírtál.
Ilyenkor örülök annak hogy ilyen csajt fogtam ki :D
Nálunk a program, hogy kb. 30 percig dugunk, orálozunk egymásnak, majd kézzel a csiklóját izgatva kielégítem, majd én jövök, úgy, hogy még 15-20 percig dugunk, és már csak Ő orálozik, a végén vagy a puncijába, vagy a szájába esetleg az arcára, mellére élvezek.
Nektek is ezt a programot kellene bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!