Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem dühít, ha nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem dühít, ha nincs orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Leginkább nők válaszaira lennék kíváncsi.

Párkapcsolatban élek. Nincs hüvelyi orgazmusom és ezt tudja a párom. Nem hibáztatom őt, de lehangol, ha együtt vagyunk és neki van orgazmusa, nekem meg nincs. Kívánom őt és szívesen vagyok együtt Vele, de kielégítetlen maradok. Ő azt gondolja, hogy legalább annyira élvezem mint Ő, az együttléteket, ami így is van, de boldog vég nélkül, nap mint nap dühítő. Olykor besegít a külső boldog végbe, de nem akarom megkérni, és nem is érzi úgy, hogy kéne, hogy minden együttlétünk alkalmával dolgozzon az én gyönyörömért. Ha együttlét után félrevonulok vagy vonulnék, hogy kisegítsem magam, akkor az rosszul esik neki. De üresnek érzem és hiányolom a gyönyört. Már nagyon sokat beszélgettünk erről a témáról a párommal és próbálok kitalálni valami megoldást, hogy mind a kettőnknek jó legyen. Arra is gondoltam már hogy beszerzek magamnak egy “zizgőt”.

Arra lennék kíváncsi, hogy azok a nők, akiknek szintén nincs hüvelyi orgazmusa, Ti beletörődtök, abba, hogy nincs? Hogyan oldjátok meg az orgazmust mondjuk úgy, hogy csak szex van? Nem érzitek kielégítetlennek magatokat az együttlétek után?

Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülnék valami jó tippnek. :)

#orgazmus #Megoldások, hogy jó legyen mindkét félnek?
2021. jún. 14. 09:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak egyszer volt talán orgazmusom. 20 vagyok. Valahogy kèzzel magamnak nem tudom megcsinálni. Persze próbáltuk már, hogy ő utána kèzzel, de amikor közeljutottam olyan rossz èrzès volt, hogy leállítottam. Próbálgatunk más pózokat, talán majd játèkszerekkel is megpróbálkozunk egyszer.
2021. jún. 14. 10:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

9

Fogalmad nincs hogy milyen a jó szex. Neked biztos jó .....

Ha nem tudok elélvezni akkor ideges ingerült leszek. Ha néha előfordul azt túlèlem. De ha többször akkor dobom a pasit.

Az olyennek a nő nem fontos csak maga, ilyen viszont nem kell.

2021. jún. 14. 11:22
 13/29 anonim ***** válasza:
9-es az álmait írta le, át lett rakva a szex kategóriába a kérdés, itt éhes makkal álmodoznak.
2021. jún. 14. 11:24
 14/29 anonim ***** válasza:

Elolvastad amit írtam? A nő mondta el, hogy szeret szexelni, neki heti egyszer elég az orgazmus (nyilván nem törvényszerű), amit csikló izgatással ér el, de szívesen szexel többször is, akár elélvezés nélkül is.

Vagy miből látod, hogy a nő nem élvez el, már, hogy ezt írod: "Ha nem tudok elélvezni akkor ideges ingerült leszek." ?

Mi ezzel a kapcsolattal a gond (már szex szempontjából)?

2021. jún. 14. 11:28
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez azért van, mert párod a jelenben biztosan nem férfiisten szinten kívánatos számodra. Ha az lenne, akkor már az érintésébe kellemesen beleborzonganál.
2021. jún. 14. 11:44
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy heti egy orgazmusért cserébe hagyja telegechizni magát, ez egy vágyálom.
2021. jún. 14. 11:51
 17/29 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy hogy zajlik egy ilyen beszélgetés? Te elmondod, ő bólogat, megoldást nem kerestek?

Este leülteted, és megmondod, hogy szeretnél szex közben kielégülni, és legyen szíves tenni érte, ha már ez magától nem jut eszébe.

2021. jún. 14. 11:56
 18/29 anonim ***** válasza:

Neki heti egy (szex és orgazmus) az igénye, sőt van amikor még ennél ritkább, ezzel a legtöbb nő így van, ritka aki 2-3 naponta szexelni akar, ez sajnos tény.

Mivel az élet más területén is nagyon jól kijövünk (nem csak a szex), így, ha én szexelni akarok és közeledek soha nem mond nemet, ezzel is így van a legtöbb nő, ha sokat kap egy kapcsolattól (nem szex), akkor szívesebben ad szexet még, ha nem is vágyik rá.

És, hogy hagy ja e magát tele gechizni, azt nem tudom, hogy érted, de végül is igen, szed fogamzásgátlót, így lehet a puncijába élvezni, és ha csak szopásról van szó akkor alapban lenyeli.

Ezek nem olyan nagy dolgok, normális kapcsolatban ez működik, ha még nem találtál ilyen párt (nem tudom, hogy férfi vagy vagy nő), akkor keresd tovább, van ilyen sok, csak Te is tegyél érte valamit.

2021. jún. 14. 12:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Hála istennek egy normális kapcsolatban nem egy gechizsák a nő. Persze nyugodtan ábrándozhatsz az ilyenről.
2021. jún. 14. 13:47
 20/29 anonim ***** válasza:
Hála Istennek, egy normális kapcsolatban nem is tartják ez miatt annak a nőt. Viszont ilyenről nem nekem kell ábrándoznom, hanem annak aki még a feltételezést is lehetetlennek tartja....
2021. jún. 14. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!