Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem dühít, ha nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem dühít, ha nincs orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Leginkább nők válaszaira lennék kíváncsi.

Párkapcsolatban élek. Nincs hüvelyi orgazmusom és ezt tudja a párom. Nem hibáztatom őt, de lehangol, ha együtt vagyunk és neki van orgazmusa, nekem meg nincs. Kívánom őt és szívesen vagyok együtt Vele, de kielégítetlen maradok. Ő azt gondolja, hogy legalább annyira élvezem mint Ő, az együttléteket, ami így is van, de boldog vég nélkül, nap mint nap dühítő. Olykor besegít a külső boldog végbe, de nem akarom megkérni, és nem is érzi úgy, hogy kéne, hogy minden együttlétünk alkalmával dolgozzon az én gyönyörömért. Ha együttlét után félrevonulok vagy vonulnék, hogy kisegítsem magam, akkor az rosszul esik neki. De üresnek érzem és hiányolom a gyönyört. Már nagyon sokat beszélgettünk erről a témáról a párommal és próbálok kitalálni valami megoldást, hogy mind a kettőnknek jó legyen. Arra is gondoltam már hogy beszerzek magamnak egy “zizgőt”.

Arra lennék kíváncsi, hogy azok a nők, akiknek szintén nincs hüvelyi orgazmusa, Ti beletörődtök, abba, hogy nincs? Hogyan oldjátok meg az orgazmust mondjuk úgy, hogy csak szex van? Nem érzitek kielégítetlennek magatokat az együttlétek után?

Köszönöm a válaszokat! Nagyon örülnék valami jó tippnek. :)

#orgazmus #Megoldások, hogy jó legyen mindkét félnek?
2021. jún. 14. 09:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig még csak kézi izgatással volt hüvelyi orgazmusom, farokkal nem sikerült, de tanuljuk mindketten, hátha előbb vagy utóbb összejön.

De olyan nincs, hogy szexuális együtt során nincs orgazmusom, hacsak valamiért én nem akarom. Vagy közben használunk vibrátort, vagy póztól függően én vagy a párom izgatja a csiklómat. Vagy előtte vagy utána kielégít kézzel/szájjal, ez az alap. Ha igénylem, akkor előtte és utána is, vagy egymás után többször.

2021. jún. 14. 09:26
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon sokat beszélgettetek erről, akkor miért nem merült fel, hogy téged behatolás közben kézzel lehet izgatni, bármelyikőtöknek, aki hozzáfér; illetve ha tudja, hogy ez így neked nem jó akkor természetesnek kellene lennie, hogy kézzel/szájjal kielégít, ezt kérni sem kellene.
2021. jún. 14. 09:28
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, cserébe van g pontos és csiklós, nekem a párom vett vibrátort, szeret azzal rajtam játszani😄 először mindig nekem jó, többször is, ő csak utánam következik. Persze ezt sose kellett kérnem
2021. jún. 14. 09:30
 4/29 anonim ***** válasza:
90%
Úgy utálom, mikor van az a sok cikk, hogy "nem is kell orgazmus, anélkül is jó". Aha, olyan mintha éhes lennél, előtted készítenék el a kedvenc kajádat, érzed az illatokat, csorog a nyálad, és első harapás előtt elvennék tőled.
2021. jún. 14. 09:36
 5/29 anonim ***** válasza:
91%

Nekem iszonyúan rosszul esne, ha így viselkedne velem valaki az ágyban.

Egyébként én a helyedben vennék egy játékot, és a szex közepen néhányszor átváltanék arra, a páromat meg hagynám lógva. Ha ettől sem kap észbe, akkor meg többet nem lenne szex.

2021. jún. 14. 09:36
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már a hülye hüvelyi orgazmust könyörgöm. Annyira benne maradt ez a köztudatban, ráadásul rosszul. Nézz utána egyébként.

Viszont a párod önző. Nekem sincs az a bizonyos "hüvelyi", "csak" csikló mert hogy ugye nem vagyok annyira szerencsés, hogy onnan is lehessen ingerelni és te sem vagy az.

Magától csinálja a párom és soha nincs olyan, hogy én kimaradjak ebből. Kézzel/szájjal vagy kézzel és szájjal közben.

Ülj le vele erről beszélni.

2021. jún. 14. 09:39
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ha együttlét után félrevonulok vagy vonulnék, hogy kisegítsem magam, akkor az rosszul esik neki"

Inkább neked essen rosszul, ugye? Hisz te nem érsz annyit, mint az ő farka. /s

2021. jún. 14. 09:40
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak akkor, ha a csiklóm közben megkapja a kellő figyelmet. Legtöbbször a partnerem már orálisan kielégít, ha ezután hatol belém, akkor alig kis izgatás kell a csiklómnak és még egyszer-kétszer, van hogy háromszor van orgazmusom. Póztól függ, vagy ő izgatja vagy én magamnak rásegítek, amit a partnerem nézni is nagyon szeret. Külön csikló izgatása nélkül csak lovaglóban tudok elélvezni, de tulajdonképpen itt is azért, mert elég ingert kap a csiklóm is a "dörzsöléstől". 😊 Beszéld meg a pároddal, hogy foglalkozzon a csiklóddal is, mert neked csak így élvezetes a szex. Ha te magad férsz csak hozzá, abban sincs semmi rossz, a lényeg hogy élvezd te is maradéktalanul. 😊
2021. jún. 14. 09:51
 9/29 anonim ***** válasza:
41%

A mostani csajom elmondta, hogy szeretné a szexet:

20-25 perc dugás, szopás, nyalás minden pózban,

utána Ő a hátára fekszik és én kézzel orgazmusig izgatom a csiklóját, hüvelybe ekkor nem mehet semmi, esetleg egy ujj a fenekébe (azt kérte, ilyen is legyen sűrűn, de mindig),

Utána én jövök, azt csinálok vele amit akarok, oda élvezek és úgy, ahogy akarok.

Így nálunk szuper a szex, és azt is mondta, ha ez így jó nekem, és így csinálom, és Ő is megkapja heti egyszer az adagját, akkor bármikor lehet olyan gyors menet is ahol csak leszop, vagy gyors dugás ahol csak én élvezek el.

2021. jún. 14. 10:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csinálnám, hogy ott az ágyon, miután ő végzett, elkezdenék masztizni, amíg el nem élvezek. Biztos rosszul esne neki, dehát neked is rosszul esik, hogy nem elégít ki. És így fogja venni a lapot, hogy valami nem oké.
2021. jún. 14. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!