Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan,hogy szexhez készülődve a pasiról lekerült az alsó és ekkor tömény popsi szag csapta meg az orrotok?Mit csináltatok ekkor?
@3, 4, 5
A baba popsi törlőkendő nem tisztálkodás! Igaz, egy fokkal jobb, mint papírral szétkent szaros seggel ágyba bújni, de normális ember lemossa a fenekét szex előtt, megmossa a cerkát, golyókat. Sőt, ha már itt tart, letusol, fogat mos.
A törlökendő olyan, mint ragót bekapni fogmosás helyett. Áltiszta emberek csinálják csak.
Én kiszaladnék a világból, ha szarcsimbókos seggű férfival akadnék össze.
Mielőtt lekerül az az alsó én zuhanyozni szoktam és megmosom mindenem.
Szerintem amiröl te érdeklődsz,az ilyen sziget fesztiválos,sátorozós filing,ahol 3 napig retekben vannak sakálreszegen, meg kinti telekulázott klozettba járkálnak,ahol se víz se papír nincs.
Mondjuk én az ilyesfajta alkalmi dolgokra nem vagyok kapható amúgysem,ugyh erről nem tudok érdemben nyilatkozni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!