Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sugardaddy-k és girl-ök, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddy-k és girl-ök, mi volt a legvadadabb amit kértetek vagy bevállaltátok?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk "együtt". azt mondja "szeret" de vannak vágyai amit otthon nem tud kiélni és velem szeretné. Azt kéri, hogy egy fia korabeli (18) sráccal csaljam meg és, hogy ott lehessen, nézhesse. Gyűlölködők és frigidek kíméljenek. Köszi :)
2021. jún. 13. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Szia.

Egyszer volt egy ilyen bekattanásom, hogy unom az ovszert, s mondtam neki, hogy benne fogok elmenni. Ezt korulbelul 2 honapig csinaltuk igy. Aztan varandos lett, amit el kellett vetetni nagy titokban. :)

2021. jún. 13. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
én védekezem, van annyi eszem :)
2021. jún. 13. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Elôzô vagyok, nem feltételeztem, hogy nem. Azt kérdezted mi volt a legvadabb amit kértünk, nekem ez. :)
2021. jún. 13. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

3

Ez nem vad, egyszerűen ostoba és undorító.

2021. jún. 13. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

3-as vagyok. A kerdes offolasa amugy szabaly ellenes.

De egyebkent meg mindenkinek mas a fetise, mas a vagya. Van akinek bejon pl a vizeletbrn valo tocsogas meg szexeles, van akinek meg undorito. En akkor ezt eleg vadnak gondoltam es ezt kertem, errol szolt a kerdes es nem arrol, hogy mi a kerdezonek, vagy a te velemenyed errol. :)

2021. jún. 13. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Jo megtartottuk… azota is egyutt elunk a lannyal, ossze is hazasodtunk… csak akartam valami “vadat” valaszolni :( mar 2 eves a csemete
2021. jún. 14. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!