Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ennyi szuf férfi itt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi szuf férfi itt?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan kérdés van, amikor valaki vagy dominát keres, vagy ilyen-olyan kérdéssel az derül ki, hogy ő bizony, alárendelt szerepben szeretne lenni. Tényleg ennyire gyakoriak lennének? Néha már meg sem nyitom a kérdést, mert sejtem, hogy megint erre megy ki a játék. Azt gondolnám, hogy azért a dominánsok vagyunk többségben, valójában pedig mindegyik arra vágyik hogy irányítsák vagy nem is tudom mi a céljuk. Nagyon fura ez nekem.

2021. jún. 11. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Rzen az oldalon többen gyűlnek össze olyanok, akik bizonytalanok, önbizalom problémájuk van, eleve ilyen hülyeségekre pazaroljám az idejüket mint a gyk. Egy dom pasi nem itt vesztegeti az idejét;) dolgozik, edz, barátaival van, főz stb és szexel a való életben:D más típust vonz ez az oldal. Emiatt érzed ezt
2021. jún. 11. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én valóban szub vagyok, okkal.

Alapból azt gondolom, hogy a netes, ehhez hasonló platformok leginkább valóban a szub embereknek, mert a való életben nem mernek lépni, de a net segítségével ez megtörténhet, mert védve van a támadásoktól, igaz, a szóbelitől nem feltétlen, de azt talán jobban tudja kezelni, mintha élőben menne.

2021. jún. 12. 06:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szubmisszív fiúként szinte csak egészséges, alfa férfiakat ismerek személyesen. Eddigi infóim alapján nem is hallottak erről az oldalról. Van valódi életük és van jobb dolguk, mint itt írogatni. Nekik nőjeik vagy komoly kapcsolataik vannak, mi pedig maszturbálhatunk itt idióta kamu kérdésekre
2021. jún. 14. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#3: ne utalj magadra nem egészséges férfiként:) semmi baj nincs azzal, ha egy pasi sub. Ez is teljesen oké és normális💪🏼

N

2021. jún. 14. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!