Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális segédeszköz? (Lányok)
Figyelt kérdés
Kinek milyen van?
Gáz ha van valakinek?
Foleg csajok valasza erdekel, hogy ciki-e ha van egy pasinak valami ilyesmi.
2021. jún. 11. 21:12
1/8 anonim válasza:
Vibrátor.
Egyik nemnél sem tartom gáznak.
2/8 anonim válasza:
Nem ciki ha van egy pasinak.
Nekem egy dildóm és egy vibrátorom van.
3/8 anonim válasza:
Nekem van több vibrátorom és dildóm is. Néha muszáj az embernek lerendeznie magát. N
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki sem férfiaknál, sem nőknél, de ez úgysem olyan dolog, amiről mindenki tud és ami ki van téve az asztalra, az ember nem mutogatja, tehát úgysem tud róla senki. Maximum a párod, ha van, de szerintem egy jó párkapcsolatban nyíltan lehet beszélni ilyenekről is.
Nekem van egy mini vibrátorom, de tervezek még 1-2 darabot beszerezni.
5/8 anonim válasza:
Nem ciki.
Nekem lányként egy vibrátorom van.
6/8 anonim válasza:
2 vibrim van. 1 rendes és egy kicsi anal vibri.
7/8 anonim válasza:
Mi a különbség vibrátor és dildo között?
8/8 anonim válasza:
Egy vibrátorom és egy tapadókorongos dildóm van.Nem ciki egyáltalan ha egy pasinak van szexualis segédeszköze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!