Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami segítene a hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami segítene a hüvelyi orgazmusban?

Figyelt kérdés
Kissebb farokkal,nagyobbal se ment sokáig voltam egyedül masztiztam és vibrátoroztam csikló orgazmusom van,ha nyalnak eltudok élvezni,lovaglásnál ha dörzsölődik akkor is, élvezem a szexet de eget rengető hüvelyi orgazmusom nem volt !:( 32\L mire figyeljek ,hogy tudnám elősegíteni?

2021. jún. 11. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Próbáld análisan, ott szűkebb vagy :) Közbe csikló izgatást. Szerintem élvezni fogod.
2021. jún. 11. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Feszítsd be rendesen. Milyen erős a hüvelyed?

Én sem élvezek el, ha nem feszítem be a prosztatát brutál erősen, bárki bármit csinálhat vele. A nőknek is hasonló a helyzet a hüvely izomzatával.

2021. jún. 11. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

#2 Mivan?

Nekem semmit nem kell feszítgetnem a prosztatámon.

2021. jún. 11. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

3#

"Én sem élvezek el, ha nem feszítem be a prosztatát brutál erősen"

Ezt írtam. Hol látod magadat ebben a mondatban?

2021. jún. 11. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg G-pontos orgazmus?
2021. jún. 11. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Egy kellemes vastag hosszú farok!
2021. jún. 11. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez olyan téma, hogy mindennek tökéletesen kell passzolnia. Nekem mostani párommal sikerült először, pedig nem ma kezdtem. Nagyon szeretjük egymást, nagyon erős a testi vonzalom, tökéletesen passzolnak az igényeink. Ezen felül elég ideig bírja, mert ehhez nem 5 perc kell, hosszú, szenvedélyes menetekkel működik. És kell egy méret. Ezért nyilván le leszek pontozva, mert itt csak max 13 centis farok létezik, minden más kamu. De neki elég vastag, és elég nagy, senkivel nem volt még ilyen intenzív. Egyszerűen teljesen elengedtem, hogy nekem úgyse megy, jó a csiklói, és egyszercsak sikerült. Nem minden alkalommal, de előfordul. Többi esetre meg marad a csikló.
2021. jún. 11. 18:46
 8/9 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Esetleg egy vibri segítségével?
2021. jún. 11. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem azóta van rendszeresen, mióta Kriston tornázom.
2021. jún. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!