Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mivel szokott, maszturbálni?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok is írhatnak, ha van kedved írd ki a korod is.
Köszi!
2021. jún. 10. 20:51
11/36 anonim válasza:
Leginkább kézzel, néha csinálok műpuncit, és megdugom.
12/36 Ozmi válasza:
Vibri, zuhany, ujjaim, tinikoromban a cicám farka. 24L
13/36 anonim válasza:
Jobb és bal kézzel felváltva. 48F
14/36 sandrisbp válasza:
Számomra inkább a kivel a kérdés, mint a mivel (arra a bal kézzel a válasz). Társaságban általában sokkal jobb, mint egyedül. Főleg ha egymásét is verjük - bár nem tudom, az maszti-e még.
15/36 anonim válasza:
Kézzel fenekemet néha egy dildóval izgatom nagyon nagyot tudok élvezni tőle. 34f
16/36 anonim válasza:
Általában szexelek! Ha mégsem, akkor a DIY műpuncit előszedem, és ellátom a baját. Ha hirtelen felindulásból csinálom, kézzel. dirr-durr, és vége!
18/36 anonim válasza:
Fleshlightal szoktam általában. Ha nagyon kanos vagyok akkor egyből kézzel. Mindkettő esetben használok síkosítót. Privátban küldök kort is ha valakit nagyon érdekel.
20/36 ThodEE GoD válasza:
Ez nagy kedvencünk, egyedül is tudom használni, együtt is, megérte megvenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!