Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak pénzért lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak pénzért lehet alkalmi szexre társat találni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fórumot, beszélgetést elolvastam és tapasztalatok szerint alkalmi szexre csakis pénzért lehet találni társat.

Holott sok olyan ember van nő és férfi egyaránt, akik egyedül vannak, vagy kapcsolatban élnek, de megromlott a házasságuk,a szex nullára csökkent.

Ezek az emberek miért nem élnek az internet adta lehetőséggel és tesznek fel hírdetést társkereső oldalakra?

Nem hinném, hogy ne lenne igényük a szexre!?

Bár szerintem leginkább a pasik azok, akik az ilyen kapcsolatra igényt tartanának, a nők meg kevésbé keresik az alkalmi kapcsolatot, amit nem értek, hogy mi lehet az oka?

Pedig semmi kötelezettség, "csak szex és más semmi" 😉

#Alkalmi szex.
2021. jún. 9. 05:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Van igényünk szexre. De csak jó szexre. Az amit a legtöbb pasi alkalmi szex alatt művel csak szenvedés egy nőnek, zéró élvezettel/orgazmussal. Legyen alap a férfiaknál hogy nem csak “használják” a nőt alkalmi alatt és akkor hidd el hogy meg nő az igény. Addig viszont semmi pénzért nem mennék bele ilyenbe mert nulla élvezetet nyújt.
2021. jún. 9. 08:10
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
#11 ez is azért nagy általánosítás. Nekem is volt sokáig olyan hölgy aki feljött , szexeltünk, és haza ment. Szándékosan csak szex volt érzelem nélkül, saját érdekem is volt hogy vissza térjen és szex legyen. Volt hogy én nem lőttem csak ő ment el. Van ilyen is de ehhez nyilván a női fél is kell, és próbálkozni kell. Fordítva is van mikor látod a nőn hogy unja,nincs kedve ,túl akar esni rajta, gyorsan kiveri aztán elhúz. Nem is egy kettő, azért a másik oldalt sem kell félteni sajnos....
2021. jún. 9. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nőknek nem nagyon van szüksége hirdetésre, mert naponta bepróbálkozik náluk egy-két férfi, bókok, vicces beszólások, incselkedés, célozgatás. Ha akarnak szexet, csak vissza kell mosolyogni, kacsintani, válaszolni.

Ennek ellenére én egy időben kizárólag az interneten ismerkedtem meg nőkkel, főleg feleségekkel, akik a férj tudtával kerestek házibarátot, hármashoz partnert. Nem szexhiányuk volt, hanem extra élményt kerestek. De voltak elvált, egyedülálló anyukák is, kisgyereket nevelve, náluk a szexhiány egyértelmű volt. Mindegyik neten megismert partneremnél fiatalabb, jobb megjelenésű, iskolázottabb voltam (kivéve egy fiatalabb lányt). Tehát a neten ismerkedő nők a sok száz jelentkező férfiból a legjobbat választják, nem adják le az igényeiket, csak mert szexkapcsolatot akarnak.

Szóval vannak a neten is szexet kereső nők, csak hát a neten egy ilyen nőre jut kb. 100-200 pasi, aki szintén szexre hajt.

Tehát a nők válogathatnak. Aki nem kiemelkedő megjelenésű, fiatal férfi, az nem kap választ és azt hiszi, hogy nincsenek szexéhes nők.

2021. jún. 9. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem csak pénzért lehet találni. Igaz, nagyon sok sikertelen próbálkozásra jut egy sikeres. A legfontosabb, hogy ne akard görcsösen, azt a nők megérzik. Csak lazán, sz@rj az egészbe, játszadozz velük, és akkor jobb eséllyel fogják úgy érezni, hogy "ezt a pasit meg kell kapnom, ezzel a pasival le kell feküdnöm". Nagyon sok nő van ám, és a legtöbbjük imádja a f@szt.
2021. jún. 9. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon tévedsz, nem csak pénzért lehet. Nekem egy állandó barátnőm mellett (legálisan, nyitott kapcsolatban vagyok) van 4 alkalmi, de vissza-visszatérő szeretőm.

Az egyik egy exem, akivel a közös élet nem működött, de a szex igen, ketten egy nagyobb baráti társaságból (azt hiszem nem tudnak még egymásról), és van egy csaj, aki szintén nyitottban van a saját pasijával, úgyhogy néha én kényeztetem.

Ezen kívül a korona előtti években (mert a lezárás nem nagyon kedvezett az összeröffenésneknek), minden évben befigyelt még 1-2 további, vissza nem térő dolog.

Úgyhogy de, a csajok ott vannak, és igenis akarnak dugni, és igenis elmennek veled akár buliból/kocsmából, ha nem egy vesztes puhapöcs vagy.

39F

2021. jún. 10. 01:15
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Baràtsàg extràkkal kapcsolatban élek és nagyon élvezem.Nem jàrok rosszul semmilyen téren.
2021. júl. 21. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!