Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mitől nem működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mitől nem működik a szex? Lehet egyáltalán ezen javítani?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem tudok rajonni, hogy miert nem mukodik. 3 honapja vagyunk egyutt, es vonzo ferfinek tartom a parom, allitolag o is vonzonak talal, a kapcsolatunk is viszonylag jo, de a szex az olyan semmilyen, vagyis inkabb rossz. O eleve csak egyszer akar, amikor találkozunk, es akkor is, ha leszopom, o azt nem elvezi annyira (mindig probalok valtoztatni a technikan, hatha megtalalom a neki jot, de eddig meg nem sikerult, pedig az eddigi partnereknel ezzel nem volt problema) es o meg soha nem akar kinyalni, se megujjazni, es sokszor nem is csinalja, csak berakja. Ezt sem ertem miert, amikor apolt vagyok, de valahogy azt mondta, neki abban nem nagyon van elvezet, es ez latszik is rajta, amikor csinalja, es igy mar en se nagyon akarom, mert kinosan erzem magam kozben. Tehat maga az aktus vagy 3-4perces, vagy nem tud elmenni, ez a ket veglet van. Engem a vegen elegit ki ugy, hogy a csiklomat izgatja, de az is olyan, mintha csak az orgazmusa utan ezzel probalna engem "letudni", semmi intim nincs benne. Spriccelve megyek el, ugyhogy ez is egy plusz problema, hogy ilyenkor neha olyan lesz a lepedoje (atazik az odarakott torcsi) es meg azt is mosogatni kell, es ettol o multkor is ideges volt, ami szinten gaz volt nekem, mert errol nem tehetek. Nekem tobbre lenne szuksegem, picit arra, hogy intimebb legyen, vagy valahogy lelkileg is osszekapcsolodjunk, de nem tortenik meg, amikor szexelunk, vegig az az erzes van bennem, hogy o unja. Altalan ilyenkor ott alszom, es nincs tobb szex, hiaba probalkozom orakkal kesobb, esetleg reggel, neki nincs ra igenye, ez is nagyon rosszul esik, hogy vegig vissza vagyok utasitva. Az onbizalomhianyomat sem tudom lekuzdeni vele, es a melltartomat se vettem le elotte eddig egyszer sem, egyszeruen ugy erzem, hogy nem tudom megtenni, mert akkor meg rosszabb lesz a szex, mert a melleim nagyon visszataszitoak. Ezen hogy lehet javitani? Attol felek, hogy ez javithatatlan, neki soha nem lesz nagyobb igenye a szexre. O azt mondta, hogy ugy tekint a szexre, mint egy szukseglet, peldaul eves vagy alvas, es ezert eleg neki az az egy, amikor talalkozunk, aztan annyi. Szamomra a szex ennel sokkal tobb, en masra vagyom. Ha van valami tippetek, vagy velemenyetek, akkor kerlek irjatok meg:)

22/L, 25/F

2021. jún. 8. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem kíván eléggé. Szükséglet számára, ahogy írod. Aki szerelmes, kívánja a másikat az állandóan dugna.
2021. jún. 8. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Huh. Hat az en tapasztalatom azt mutatja, hogy szakits. Az emberek nagyon ritkan valtoznak. A szexualitasa meg a nullaval egyenlo, kb osztonleny. Van ilyen, hogy ket ember nem passzol ossze szexualisan. Engedd el, hidd el, talalsz olyat, akivel jobban illetek. A legtobb no ott koveti el a hibat, hogy remenykedik, hogy majd a kedveert a parja megvaltozik. Nem fognak.
2021. jún. 8. 22:38
 3/5 Csicuki ***** válasza:
100%
Az elmondásod alapjan egy idiótat fogtál ki akinek szegényes a szexualitása XD de ha nem mondod el neki akkor ezt ő sem fogja tudni mire vagysz ha elmondod neki azutan sem valtozik akkor ott kell hagyni mert a szex egy nagyon fontos része a kapcsolatnak
2021. jún. 8. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen eltérő habtitus. Eltérő szexuális étvàgy. Ez sose lesz jó.

Ilyenkor annyi marad hogy szakítás.

2021. jún. 8. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 hónapnál már rossz a szex akkor ezt most felejtsétek el. 3 hónap az a "honeymoon phase" közepe, ki se kéne tudnotok jönni az ágyból/ egymás karjaiból.
2021. jún. 8. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!