Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 koruli pasik! Mibol veszitek eszre, ha tetszetek egy csajnak?
Figyelt kérdés
ha pl felenkebb/visszahuzodobb tipus2021. jún. 8. 22:12
1/10 anonim válasza:
Belenézek a szemébe és látom, nonverbális jelek összessége, ja meg az élettapasztalat. Ezt írásban megfogalmazni, leírni legalább annyira nehézkes mintha kerékpározni akarnál tanulni könyvből.
2/10 A kérdező kommentje:
De milyen nonverbalis jelek jellemzoek? Amiket tapasztaltal, azert le lehet irni:)
2021. jún. 8. 22:14
3/10 anonim válasza:
hajával játszik
sokat pillant rám
ha ránézek elpirul
cuccomhoz, hozzám ér
felém fordul
minden szavamra reagál, viccemen nevet
ilyenekből
Örülnék ilyen lánynak! ;)
4/10 anonim válasza:
A munkahelyemből ítélve: 1 nap 1× mindenféleképpen akar látni, így ha nem is egy helyen dolgozunk, de arra kever. Keresi a szemkontaktust, mélyen a szemembe néz, de lehet, hogy eltekint, ha nagyon ráfigyelne az ember.
5/10 anonim válasza:
Én nem szoktam észre venni. Általában a kesvességet összetévesztem a vonzalommal, így akinek tetszem arra általában azt hiszem hogy kedvel csak. Aki kedvel az pedig biztosra veszem hogy belém esett.
Ezért szoktam összejönni a nagyon rámenős csajokkal, vagy én vagyok az hogy egyértelmű legyen az elfogadás vagy az elutasítás.
6/10 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi hogy a tanárod észrevette-e hogy epekedsz érte a válasz igen: már rég észrevette (rajtad is, meg a többi osztály/iskolatársadon is akiknél ugyanez a szitu).
7/10 A kérdező kommentje:
Ohm hatos.. nem egeszen ez a szitu :D
2021. jún. 8. 22:28
8/10 anonim válasza:
Ezt leginkább a csajok tekintetén lehet látni. Teljesen máshogy néznek, ha közömbösek vagyunk számukra, ha simán csak szimpatikusak vagyunk, ha bejövünk nekik, vagy ha egyenesen rajonganak értünk. És egy félénk, visszahúzódó lánynál ez fokozottan igaz, mert ő kevésbé tudja palástolni ezeket a mimikai jeleket, mint egy "harcedzett", vagányabb típus.
9/10 A kérdező kommentje:
8 Miert hogy nez akkor?:D
2021. jún. 9. 11:10
10/10 anonim válasza:
Keresi a szemkontaktust, ragyog a tekintete, és mosolyog, akkor is, ha amúgy rossz a kedve. Ha félénkebb, akkor ezt még esetleg tetézi azzal is, hogy megpróbál direkt másfele figyelni, csak ez sem nagyon sikerül 😄
Basszus már, nem lehet ezt így leírni, ezt látni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!