Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szőrös puncijú lányok akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös puncijú lányok akik nem borotválkoznak nyárra sem, nem zavar titeket hogy a vizes fürdőbugyin átlátszik a fanszőrzet?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten izgat es szeretem ha egy lánynak szőrös, csak kérdezem, hogy nem szégyenlitek-e?

2021. jún. 8. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem, egyáltalán nem

Sosem borotváltam semennyire sem, nemigazán érdekel az sem, hogy kiló

azt azért hozzáteszem, hogy strandra nem járok (max nudista strandra), csak balaton déli parti utcavégekre

2021. jún. 8. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
22%

11es

És mennyire hosszú neked így, hogy nem borotváltad sosem. Bugyi alól kilógna?

2021. jún. 8. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyelem.Soha sem borotváltam és nem is akarom.
2021. jún. 8. 16:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
nem látszik át
2021. jún. 8. 19:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyszer regen meg uszas edzesen (amikor koedukalt volt meg 12-13 evesen) egy csajnak full atlatszott. Ebbol indulok ki h strandon is latszodna. Vagy az vastagabb anyagbol van mint az uszodressz?
2021. jún. 8. 20:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az nem gáz, én is szeretem a szőrös lányokat, az jobban gáz, ha a medencében ugrok egyet, és lent marad az úszógatya.
2021. jún. 9. 05:59
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
Régebben hugomnak volt egy rózsaszín egyrészes fürdőruhája olyan 13-14 éves volt és az ha vizes volt, eléggé átlátszott a szőrzet. Mondjuk neki nagyon nagy sötét szőrzete volt, biztos az is számít. Sőt, még a mellbimbója is látszott kicsit, mmármint a sötét rész. Aztán szóltam neki és többet nem vette fel strandra, csak otthon. Utána olyan fürdőruhája volt, amin nem látszott át, csak átdomborodott.
2021. jún. 9. 07:20
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
A szőrzet néha oldalra is nő, a comb felé, Sztem is gáz, ha az kilátszik. Régebben azért az ilyen fürdőruhát viselő lányok ott levágták vagy választottak szárasabb fürdőruhát. A világos fürdőruhákon (pl. fehér) nagyon átlátszik minden, engem az zavar ezért nem is viselek ilyesmit, mindig fekete vagy színes bikinim volt, melynek van ott bélése.
2021. jún. 9. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Jó ég Lányok... Annyira nagyon imádnék végre valakit, akinek nagyon szőrös! Jó, hogy vagytok! :)
2021. jún. 10. 13:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar,ha átlátszik.
2021. aug. 18. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!