Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös puncijú lányok akik nem borotválkoznak nyárra sem, nem zavar titeket hogy a vizes fürdőbugyin átlátszik a fanszőrzet?
Figyelt kérdés
Engem kifejezetten izgat es szeretem ha egy lánynak szőrös, csak kérdezem, hogy nem szégyenlitek-e?2021. jún. 8. 15:17
11/22 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem
Sosem borotváltam semennyire sem, nemigazán érdekel az sem, hogy kiló
azt azért hozzáteszem, hogy strandra nem járok (max nudista strandra), csak balaton déli parti utcavégekre
12/22 anonim válasza:
11es
És mennyire hosszú neked így, hogy nem borotváltad sosem. Bugyi alól kilógna?
13/22 anonim válasza:
Nem szégyelem.Soha sem borotváltam és nem is akarom.
15/22 A kérdező kommentje:
Egyszer regen meg uszas edzesen (amikor koedukalt volt meg 12-13 evesen) egy csajnak full atlatszott. Ebbol indulok ki h strandon is latszodna. Vagy az vastagabb anyagbol van mint az uszodressz?
2021. jún. 8. 20:09
16/22 anonim válasza:
Az nem gáz, én is szeretem a szőrös lányokat, az jobban gáz, ha a medencében ugrok egyet, és lent marad az úszógatya.
17/22 anonim válasza:
Régebben hugomnak volt egy rózsaszín egyrészes fürdőruhája olyan 13-14 éves volt és az ha vizes volt, eléggé átlátszott a szőrzet. Mondjuk neki nagyon nagy sötét szőrzete volt, biztos az is számít. Sőt, még a mellbimbója is látszott kicsit, mmármint a sötét rész. Aztán szóltam neki és többet nem vette fel strandra, csak otthon. Utána olyan fürdőruhája volt, amin nem látszott át, csak átdomborodott.
18/22 anonim válasza:
A szőrzet néha oldalra is nő, a comb felé, Sztem is gáz, ha az kilátszik. Régebben azért az ilyen fürdőruhát viselő lányok ott levágták vagy választottak szárasabb fürdőruhát. A világos fürdőruhákon (pl. fehér) nagyon átlátszik minden, engem az zavar ezért nem is viselek ilyesmit, mindig fekete vagy színes bikinim volt, melynek van ott bélése.
19/22 anonim válasza:
Jó ég Lányok... Annyira nagyon imádnék végre valakit, akinek nagyon szőrös! Jó, hogy vagytok! :)
20/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar,ha átlátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!