Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Diáklányok,lefeküdnétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diáklányok,lefeküdnétek a tanárotokkal?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 00:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Oh de még mennyire:D gimiben is volt 1-2 vonzó tanárom, de most egyetemen... te jó ég. Itt már komoly, nagyon intelligens férfiak vannak. Órán sokszor belegondolok, hogy mi lenne, ha itt a padon szexelnénk óra után:D Pedig külsőre többen nem valami extrák, de valahogy mivel órákon találkozunk, valamennyire megismerem a személyiségüket, meg látom, hogy mennyire okosak és felnézek rájuk, emiatt kezdtek szexuálisan is vonzani.

Volt már, hogy az egyik tanár visszafogottan flörtölt velem, de annyira beijedtem (ez még elsőévesként volt), hogy nem is tudtam mit reagáljak:D elég béna voltam, meglepett a dolog és eleve olyan bolondozós volt ez a tanár, hogy emiatt nem mertem lépni semmit, nem tudtam hogy tényleg akarna e valamit vagy ez is csak a szokásos hülyéskedése, amit órákon megyzoktam.

Amúgy a legtöbb tanárom nős. Ez is annyira vonzó bennük, hogy képesek elköteleződni, mind olyan normális, jó férjnek tűnik.

Természetesen nős férfival soha nem kezdenék, de attól még vonzónak tarthatom őket:) amelyik meg szingli, azzal szexelnék is vagy akár komolyabbat is el tudnék képzelni

N

2021. jún. 7. 00:21
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
#1: szerelmeskednék veled a kommented alapján, ahogy fogalmazol. Intelligens nő vagy. F
2021. jún. 7. 00:32
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Majd minden iskolában van olyan (többnyire fiatal) jóképű tanerő akivel szívesen lefeküdne a diáklányok nagy része. A tanár ezt pontosan tudja, látja is. Az más kérdés, hogy nem fogja őket sorra dugni - ha vevő is fiatal lányokra akkor is kivárja amíg végeznek és a banketten vagy utána felcsípi azt amelyikben a legkisebb kockázatot látja.
2021. jún. 7. 00:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
#2 szar lehet a felhozatal, ha attól már intelligens leszek, hogy le tudok írni 3 mondatot értelmesen
2021. jún. 7. 00:34
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
#4: nem érted. Ahogy fogalmazol, a stílus. Egyetemet végzett ember vagyok.
2021. jún. 7. 00:35
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
#4 a ketteske bárkit megdugna akin lyuk van 😂 Ha az lett volna a kérdés hogy "a férfiaknak mennyire tetszenek a molett nők" akkor azt írta volna, hogy húúúú nekem nagyon, élek-halok értük, a fő kedvencem ez a testalkat, ha a kérdés meg a vékony nőkről szólna, akkor az lenne a kedvence 😂
2021. jún. 7. 00:39
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

#5: pedig ezt a válaszom még magamhoz képest kislányosan írtam:D na mindegy

#3: igen, a kiskorúakat tanító tanárok közt elég ritka, aki befűz egy diákot. Általában az iskolai szabályzat még tiltja is az ilyesmit, na meg persze erkölcsileg is megkérdőjelezhető a dolog. Viszont egyetemen már úgymond szabad a pálya:D a kevésbé hogy is mondjam...komoly szakmát oktató karokon többször előfordul az ilyen viszony. Viszont pl nálunk a szakma komolysága és a tekintély megőrzése miatt nem nagyon bonyolódnak ilyen kalandokba a tanárok, hisz a pletyka gyorsan terjed ilyen helyzetekben. De pl tudok olyan tanárról a karon, aki 2 barátnőt kúrt párhuzamosan:D mindenhol vannak fekete bárányok haha

2021. jún. 7. 00:44
 8/18 anonim ***** válasza:
69%

"egyetemet végzett ember vagyok" vs. "sz.rjatok sünt" 😂😂😂

A stílus tényleg maga az ember, de azé' ne felejts el privit is írni minden felhasználónak akit nőnek gondolsz 😂

2021. jún. 7. 00:49
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
#11 miért mit vártál hogy egy "begyönyörű/okos/csinos" stb. böffenet meg "egyetemetvégzettvagyokszóvalokos" öntömjénezés után egyből az lesz a reakció hogy gyere bhassz meg te csődőr? 😂
2021. jún. 7. 00:58
 10/18 anonim ***** válasza:
19%
Én tanár vagyok, de az az erkölcstelen féle, legalábbis a társadalom szemében. Én kielégítettem már jó pár diáklányt, valamennyire már rendszeresen csinálom, mert mindig jönnek újak, akik belemennének ilyenekbe. Alapból karizmatikus vagyok, és nekik mindegy, hogy nem csak ők velük létesítek ilyen kapcsolatot, csak még vonzóbb vagyok a szemükben akkor. Az a jó, ha vége a sulinak, tanévnek, akkor szünet van tőlük, nem lógnak a nyakamon annyit. Hát, talán sokan köcsögnek fognak tartani, de mindkét fél ezt akarja. A csalódásaikat pedig valamennyire próbálom ápolgatni, amennyire az időm engedi. Rúgtak már ki ezért iskolából egyébként, mert rajtakaptak, de más jövedelmem is van, meg magántanárként is van több befutó.
2021. jún. 7. 00:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!