Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok nővel történt egy vagy pár menetes szex után szoktak masztizni/kiverni?
Vagy nekik ennyi teljesen elég?
Csak mert én ha a barátommal voltam akár egész nap/éjszaka, vagy majdnem 2 napot is szinte csak szexeltünk, x menetes dolgok, es utána otthon vagyok, valahogy állandóan le kell vezetnem mèg masztival.
Szóval olyan a szex férfivel, hogy ha elmegyek is, de mintha nem mentem volna el, azaz bennem marad az az érzés, hogy fel vagyok izgatva, ez kezd állandósulni is valahogy hogy ffivel valo szex után nekem masztival(az is több alakalmas) van befejezve. Aztán el tudok lenni pár napig teljesen. Megesett olyan is hogy a barátomnál titokban, míg kiment 5-10 percre a konyhába. Amit remélem soha nem tud meg.
Nem merem erről kérdezni őt.irritálja kissé ha masztizom.
De szoval a pasiknak kielégito tud lenni nővel a szex? Azt tudom hogy 1 nővel nem es gyakorta igénylik a változatosságot, de teljesen ki tudnak elégülni egy nőtől?
Szóval csak ugy kiváncsiságbol érdekelne utánam kiveri e a barátom, vagy csak én masztizom utolag.
Nálunk ez elég kényes tèma. Őt nem kerdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!