Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi idő volt a leggyorsabb szopásotok és a leghosszabb? Melyik tetszett jobban?
1:
Nem állt ki az állkapcsod negyed óra után?
Hát a legrövidebb 5 perc
Leghosszabb 45 percnél mikor már mind 2 kezem is szarrá zsibbadt mert -közbe azt is használtam feladtam és mondtam neki ha nem jó Akkor szóljon. Aztán mondta hogy de nagyon jól csinálom élvezi
Hát mondtam a srácnak h nem úgy veszem észre és ne haragudj de nem bírom folytatni fájt a szám a kezeim
Aztán meg fogta a gyíkót úgy megszorította hogy az már lilult és 2 perc és az arcomba ment az egész ..
A köztes időt szeretem
15-20 max 30 perc
Szeretek játszani
Szeretek visszajelzés kapni
De ez a 45 perc hang nélkül gyilkos volt.
1 max 2 perc, illetve kb 1 óra.
elég jól csinálom, főleg elsőre a legtöbb pasi nagyon gyorsan elélvez, pláne valami izgisebb helyszínen.
Ha fél-1 órás van akkor az legalább 3 spricc a részéről, szóval közben amíg újra keményre felszopom az nem olyan megerőltető.
De olyankor utána órákig fáj a torkom meg az állkapcsom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!