Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszítsem így a szüzességem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítsem így a szüzességem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és szerelmes vagyok az osztálytársamban

Ottalvós osztálybuli lesz

Tetszem neki de nem vállal fel de azért lefeküdne velem

Nem tudja hogy szűz vagyok

Legyek vele?

2021. jún. 6. 14:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállal fel de azért megdugna? Felejtsd el inkább.
2021. jún. 6. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vállal fel, akkor talán nem ő a legjobb választás.:( Olyannal ajánlott elveszíteni, akivel nagyon szeretitek egymást. Ráadásul a viszonzatlan szerelem érzése nagyon megerősödne benned, ha csak szexelnétek, de nem jönnétek össze. A srác jól járna, te viszont nagyon rosszul éreznéd magad.
2021. jún. 6. 14:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne tedd meg. Meg fogod bánni.
2021. jún. 6. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd élvezni az első szexet akkor ne. Ha csak azt szeretnéd, hogy a szűzhártyád át legyen szakítva, akkor nyugodtan feküdj le vele, de akkor meg minek? Egy óvszerbe burkolt pajzán répa is megteszi ilyen biológiai célra.

Nem vagyok az alkalmiban szüzesség elvesztése ellen (magam is így vesztettem el) de ez a pasi egy bunkónak tűnik, és szinte biztos vagyok benne hogy tojna rád magasról.

Van olyan, aki alkalmi szex során is képes a másikra figyelni, mert nem egy bunkó.

2021. jún. 6. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább írj nekem. De úgysem fogsz.
2021. jún. 6. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vele inkább ne.
2021. jún. 6. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Osztálytárssal aki a többiek elött rühell? Na neeeeee!
2021. jún. 6. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vállal mások elött akkor ne tedd! Az csak kihasználás lenne a részéről!

Nem csak ez az egy pasi van a világon! Válassz inkább olyat aki meg is becsül!

2021. jún. 6. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért ne mert szerelmes vagy belé. Alapjáraton én is egyéjszakásban vesztettem el de azért nem bántam meg mert nem fűztem érzelmeket a sráchoz. Akkortájt úgy voltam vele mindegy ki csak szexelhessek végre. Aztán megismertem a mostani párom és azt kívánom bárcsak vele vesztettem volna el. Ezerszer törődőbb, buliban előjátékra sincs sok idő vagy kedv a másik meg hogy ha szűz vagy és ő nem tudja az úgy a sráccal sem korrekt meg magaddal szemben sem. Ha a partnered tudja hogy szűz vagy sokkal jobban odafigyel rád, próbálja szebbé tenni az élményt. +1 indok hogy ne: ittasan nem tud a merevedés teljes lenni és lehet be sem menne
2021. jún. 6. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt kihagytam hogy ha gondolod nyugodtan írj privátban ha kérdésed van bármivel kapcsolatban, vagy csak ki akarod valakinek önteni a szíved

18L

Utolsó voltam

2021. jún. 6. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!