Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez az elferdült gondolkodás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az elferdült gondolkodás?

Figyelt kérdés

Ha egy nő odalent szőrös, ne adj Isten, esetleg a lába sem mindig sima, akkor igénytelen (pedig ez ugye természetes dolog). De ha nyáron mezítláb papucsban, vagy szandálban mászkál az utcán és fekete a lába a kosztól, mire hazaér, az nem igénytelen.🤷‍♀️

Magyarázza meg valaki, hogy mi ebben a logika...

2021. jún. 6. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha az ember szandálban közlekedik, akkor elkerülhetetlenül koszos lesz, de nekem nem kell nyalnom a lábát, főleg, mert meg is tudja mosni előtte, ha esetleg arra vágyna szivem választottja, hogy a lábát nyalogassam. De a sunát elég pár naponta 1x megborotválni, és nem fog elkerülhetetlen szőrős lenni akkor, mikor nyalni akarom. Ha mégis, akkor javallot lenne, hogy sűrűbben borotválja, vagy esetleg vegye figyelembe, hogy akkor nem nyúlok hozzá. Ennyire egyszerű.

Igénytelen az is, aki a farkát nem borotválja. Ha megsértve érzed magad, akkor az a te bajod.

2021. jún. 6. 13:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"A szőrös lábú nő nem természetes, és nem is nőies."

Természetes, különben nem nő. Én személy szerint a csupasz lábat szeretem (a barátnőm is jobban szereti magát így, ezért rendszeresen le is szedi), de maga az, hogy a női láb szőrös teljesen természetesen. Csak sokaknak nem tetszik, de azért az alapvető biológiával legyünk már tisztában.

2021. jún. 6. 13:36
 13/21 A kérdező kommentje:
11: Itt nem arról van szó, kinek mi tetszik. És nem találtad el, megsértve sem érzem magam. Csak felmerült bennem, hogy egy teljesen természetes dolgot manapság igénytelennek tartanak (ha nem borotválkozol), míg ami valóban az (koszos lábbal mászkálás), azt pedig nem. Szerintem igenis elferdült világban élünk.
2021. jún. 6. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Én még nem láttam olyat, hogy valakinek fekete legyen a lába a kosztól önmagában attól, hogy reggeltől estig az utcán sétál.

Mondjuk nem kőszénbánya közelében élek, és nem is mocsaras területen.

2021. jún. 6. 14:32
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

Az is igénytelen, ha az embernek nincs térdig érő szakálla, pedig az természetes... Sőt, a fürdés vegyszerekkel meg nem természetes.

Igénytelen hippi akarsz lenni akkor nyomasd, de ne akard már beállítani azt hülyének, aki ad magára.

2021. jún. 6. 16:47
 16/21 A kérdező kommentje:

15: Ki beszélt saját magáról? Az a baj, hogy az értelem legkisebb szikrája sem szorult belétek, így értelmezni sem tudtátok (egy kivétellel), amit írtam. Nevetségesek vagytok, hogy ennyi infóból ti már tudni vélitek, igénytelen hippi vagyok, holott semmi ilyet nem írtam, sőt olyasmit sem, hogy a szőrtelenítés ellen vagyok.

Agyhalott banda.

2021. jún. 6. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Mindenki hülye, csak te vagy propeller, nyilván. Mindenki úgy tartja rendben a higéniáját ahogyan ő akarja, és mindenki eldönti mit tart igénytelennek, illetve igényesnek. Innentől mit problémázol?
2021. jún. 7. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Engem agyhalottazhatsz nyugodtan, forgathatod a szavakat, nem számít.

Ha valaminek 4 lába van, szősös, és ugat, az valszeg kutya.

2021. jún. 7. 17:12
 19/21 A kérdező kommentje:
18: Értelmes vagy.
2021. jún. 7. 17:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Tudom, legalább nem érvelési hibákkal kérdezek
2021. jún. 8. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!