Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Mitol fugg, hogy alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mitol fugg, hogy alkalmi vagy tartos?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel valakivel mar regota flortolgettek, tudjatok hogy bejottok egymasnak, aztan vegre lefekszetek. Mitol fugg hogy csak egyszeri vagy "osszejaros kapcsolat" lesz?
2021. jún. 6. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha úgy viselkedik mint egy ku..va akkor nem fogom úgy kezelni mint egy hercegnőt. Tegyük fel napi 3 képet rak fel magáról,folyton a seggét mutogatja az embereknek,velem is úgy viselkedik hogy tudom mire számíthatok..hamar eldől az ilyen.
2021. jún. 6. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már az elején tudni szoktam.Nekem megvan hogy milyen nőre tudok úgy tekinteni,hogy komolyan gondoljam vele a dolgokat.Ezt értem emberileg,a belső tulajdonságaira élezve a dolgot.És az sem mellékes hogy milyen a nézete,milyen céljai vannak az életben.Ha egész mások,és másképp gondolkodik,akkor nem akarok tőle komoly dolgokat.

Viszont "laza kapcsolatra" alkalmira kielégítő.

2021. jún. 6. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy kell-e kapcsolat.

Jelenleg ugyanis 4 lánnyal szoktam együtt lenni, ha nem ismerném csak az egyiket lehet közelebb engedném magamhoz. Ehhez az is hozzátartozik, hogy fél éve volt egy nagyon rossz szakításom.

De igazából ez csak arról szól, hogy néha 1-1 napot együtt vagyunk. Ők is tudják, hogy ez csak erről szól és mindegyiknek mondtam, hogy más lánnyal is találkozom így. Azt mondták nem baj és kettő hozzátette, hogy ő is szokott más pasikkal.

2021. jún. 6. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ha egy lány rib.anc vagy annyira nagyon nem vonzódom hozzá, akkor csak szexkapcsolat. Komolyabbhoz magasabb a mérce
2021. jún. 6. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a szex akkor simán mehet többször is. Értem ezalatt ha jól reagál arra amit csinálok, vagy ha nem is de nem csak némán tűr, hanem segít, kicsit terelget hogy neki hogy jobb, ő is akarja.
2021. jún. 6. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindketten érezzük h ebből még sok ismétlés kell legyen mert baromi jó együtt, vaaaagy ez a pont elég volt egyszer, maradjunk ahogy voltunk érzés jelenik meg szex után.
2021. jún. 6. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz? Szexkapcsolatra, vagy rendes párkapcsolatra? Előbbihez elég, ha megvan a kölcsönös vonzalom és jó a szex az illetővel, ne adj isten kísérletező típus is. :))

Utóbbihoz már fontos, hogy mi van a fejben, milyen a személyisége stb...

Legalábbis ez az átlag. Nekem sajnos mindenhez fontos, hogy mi van a másik fejében (ha fekete lyuk, akkor viszontlátás), így egyéjszakásom se volt soha.

2021. jún. 7. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Komoly párkapcsolatot nem akarok.

Szexkapcsolat meg nyilván abból lehet, ha jó volt az első alkalom. De az tényleg csak a szexről szól, arra a pár órára vagy akár éjszakára egymáséi vagyunk, de utána felöltözés és búcsú, két találka között pedig csak annyi kommunikáció, hogy mikor lesz a következő.

2021. jún. 9. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kuvrából lesz a legjobb feleség!
2021. jún. 12. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!