Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő csak pénisz masszázst vállal pénzért, szexet nem akkor is prostinak számít?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 10:17
11/29 anonim válasza:
Akkor megkérhetnék egy kedves hozzáértőt, hogy alkalmazzon rajtam lingam masszázst? Nincs abban semmi rossz, csak felszabadítja az energiákat :)
12/29 anonim válasza:
Hiába személyeskedsz, idegen férfiak farkának a masszírozása prostitúció ha tetszik ha nem. Szerinted a férfiak miért vesznek igénybe ilyen szolgáltatást? Ennyire ne legyél naív.
Gondolkozz, informálódj és tanulj hogy ne írj butaságokat.
Szia :)
13/29 anonim válasza:
#12: pont hogy én vagyok az, aki informálódott a témában, te meg csak annyit fogaz fel hogy uuu farok uuu nő:D nem is pucéron masszíroznak és nem véletlen 2 órás egy ilyen masszázs. Neked elég lenne 2 perc is, ha csak farokverésről lenne szó:)
14/29 anonim válasza:
Akkor ezek szerint az a nő, aki lingam masszázst vállal nőknek, szintén prostituált 🤷♂️🤦♂️
16/29 anonim válasza:
#14: nőknél jóni masszázsnak hívják:) de a lényeg ugyanaz: ha nő csinálja nőnek, akkor se prostituált természetesen
18/29 anonim válasza:
Nyugodtan magyarázkodj ha így jobban és könnyebben eltudod fogadni magad :)
19/29 anonim válasza:
#18: magamat?:D nem vagyok masszőr, jogász vagyok. Csak ne terjesszetek hülyeségeket, ha nem tudtok semmit a témáról, ennyi.
20/29 anonim válasza:
Rendben, akkor jogász vagy :)
De a hisztit hagyd abba mert dől ez a jól informált jogász imidzs :)
Egy anonim fórumon az lehetsz aki csak akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!