Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretitek az extra méretet szájba és punciba?
Az egyetlen értelme ennek a kérdésnek, hogy kiderül, igaz a közhely: nem vagyunk egyformák.
Minthogy közismert, hogy a 20 centi extrém ritka (mármint a valóságban, nem a GyK-n), és a 18 centi is 100-ból talán 2-nek van, én kétkedéssel fogadom a válaszok egy részét. De az feltétlenül igaz, hogy van, akinek a kisebb tökéletesen elég, és van, aki szereti a nagyobbat.
Szeretem mindkét esetben igen
Igen, lépnék egy olyan pasi felé, aki bejön :D
Volt kicsi, közepes és nagy. De alapvetően nem a méreten múlik a jó szex, a jó kapcsolat pedig végképp nem! Közhely, ám igaz! Hiszen nem 24 órás program a szex. Egy fiatal sokat agyal az intimitásról, ám később ráébred az ember, sok minden más fontosabb a szexnél. Ideális esetben a szex is része az életnek, de nem jelent mindent. A nagy átlag heti 1-2 menettel letudja. Sokan pár perc alatt. 168 órából (ami 10 080 perc) mindez csupán 15-30 perc!
Miért kell akkor erre a méretkérdésre ilyen nagyon rápörögni ?
50N
Kicsit tovább gondoltam.
Egy év az kb. 525 600 perc. Heti kétszer 15 perc szex pedig egy évben 1 560 perc. :-o
525600 / 1560
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!