Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet komoly kapcsolat egy 18 even aluli lany es egy 20-30 eves ferfi kozott? Ismertek ilyen parokat?
"Ha mindkét fél elmúlt 18 akkor 10 éves korkülömbség szerintem belefér, a férfi így is, úgy is előbb hal..."
És azoknál a pároknál, akiknél ennek van jelentősége, mert idős korukig együtt maradnak, szerinted az előny, hogy a nő nem kb. 5 évet él le a nők magasabb várható élettartama miatt, hanem a korkülönbségből fakadóan 15-öt, vagy még többet?
15: Az, de azóta már mással vagyok és nem érzem magam sérelmezve.
Különben a 2. találkozón már szexeltünk és nem volt olyan komoly, bensőséges kapcsolatunk, lehet, hogy ő csak kalandnak fogta fel, én meg tapasztalatlan tinilány voltam aki mindenkibe 1 perc alatt beleesik.
Ez a két korosztály között elég nagy szakadék van, de ha valakinek sikerül, akkor hajrá, legyenek boldogok.
Igen, nemrég lettem 18, a párom meg 32. Több mint egy éve járunk.
Mindenkinek mas a véleménye ezekről, de a lényeg a megértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!