Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszítettem a szüzességem,de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszítettem a szüzességem,de nem élveztem el,ez normális?

Figyelt kérdés
A párom próbált felizgatni meg minden,amit élveztem is,de valahogy én nem tudtam elmenni,és annyira szrul érzem magam emiatt.
2021. jún. 5. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális hogy első alkalomnál nem élveztél el. Sokat pettingeljetek hogy el tudd magad engedni, amúgy rengeteg nő el sem élvez a behatolástól.

N

2021. jún. 5. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő vagy, akkor teljesen normális. Tényleg nem ritka az ilyen egyáltalán. Emiatt ne érezd magad szarul, meg a párod se hibáztassa magát. Legközelebb, több tapasztalattal, már jobban fog menni, meglátod.
2021. jún. 5. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknél hónapokig is eltarthat mire képesek elérni az orgazmust!
2021. jún. 5. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Mi?:D ez teljesen normális. Sokaknak még fáj is az első. Hogy tudna bárki elélvezni, ha közben fáj a szex? Sehogy. Adj időt magadnak, ne stresszelj ezen. Majd x alkalom után jönni fog

N

2021. jún. 5. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez teljesen normális. A hüvelyi orgazmus eleve ritka, nem mindenki képes rá, én már évek óta élek nemi életet de sose volt
2021. jún. 5. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
6 éve vesztettem el a szüzességem. Soha nem mentem még el szex közben. Van ilyen.
2021. jún. 29. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: lány vagyok
2021. jún. 29. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!