Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek az aranyosabban oltozkodo lanyok tetszenek, vagy inkabb a szexibb stilusu lanyok? (L)
Az aranyosat ugy ertem, hogy: szoknya, aranyos hajstilus, cuki zoknik, nincsen smink rajta, egy-ket hajba valo esetleg
A szexibbet pedig: feszulos ruhak, egy kis smink, magassarku, neccharisnya, kisugarzasabol erzodik a magabiztossag (bar ez oltozkodestol fuggetlen)
Kivancsi vagyok, hogy ti nektek melyik tetszik jobban :)
En nekem az aranyosabb stilus jon be, valahogy ugy oltoznek, ha lenne onbizalmam hozza.
Nekem az aranyosabb sokkal jobban tetszik, hamarabb felkelti az érdeklődésem, hamarabb ismerkednék olyan stílusú lánnyal.
Szerintem nyugodtan próbáld ki az aranyos stílust, hátha erősít az önbizalmadon :)
Most milyen stílusú ruhákat hordassz kedves kérdező?
A pulcsi farmerral sem rossz.
Igen, ha már itt a nyár lehet aranyosan csinosan öltözni :)
Ami szerintem jót tesz az önbizalmadnak is.
Nekem jobban tetszenek azok a lányok akik nem sminkelnek, vagy csak néha egy kicsit.
Te szoktad magad sminkelni?
12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!