Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero pasik, mit gondoltok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero pasik, mit gondoltok, ha egy nő sz.pás közben a prosztatátokat is izgatja?

Figyelt kérdés
Szeretitek? Szóljak előtte, hogy mit szólna hozzá, vagy nyugodtam kezdjem neki csinálni?
2021. jún. 5. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen nem fordulhat elő, a segglyukam kizárólagosan output-ra szolgáló periféria, ha egy nő megpróbálkozna ezzel, leállítanám azonnal.
2021. jún. 5. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
Én élvezném,szerintem!
2021. jún. 5. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
2es elég nyersen fogalmazott, de bőven van benne igazság. Ezt nem érdemes random bejátszani, meg kell beszélni. Nekem volt biszex pasim, de ő volt az aktív, szexben teljesen férfias volt, és még neki is tabu volt. És rajta kívül is az összes pasinak akivel szexeltem. Ennek örülök, mert nem is szeretném csinálni. Nem tartom túl férfiasnak.
2021. jún. 5. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Én többeknek azerettem volna csinálni, de a legtöbb psi nem nyitott ilyesmire. Emiatt én mindenképp azt javasolnám, hogy kérdezz rá előtte, ne váratlanul csináld

N

2021. jún. 5. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Én imádom ha izgatják a popom nyelvel ujjazva. De óvatosan.

Imádom szopás közben.

De sajnos manapság kevés leány kedveli

40F

2021. jún. 5. 22:21
 16/16 Lassmich ***** válasza:

A 2-es nyersen fogalmazott, de abban feltétlen igaza van, hogy ezt előtte meg kell beszélni, hiszen erre a vonatra csak úgy illő felszállni, ha a szokásosnál alaposabb tisztálkodás előzi meg az utazást. Azzal, hogy minden férfi, aki ilyesmire vágyik, vagy izgatja a dolog, látens meleg lenne, azzal nagyon nem tudok egyet érteni.

Részemről azt szeretem, ha szopás közben kicsit nyalogatják is, a többi is nagyon érdekel, de még nem jutottunk el ideáig.

Mivel beszélni nehezebb róla, így azon keresztül is el lehet jutni a témáig, ha alkalomadtán egyszer odatéved a nyelved. (ne az ujjad, mert akkor rögtön behatolásfóbiája lesz a partnernek) Egy-egy ilyen akció után meg lehet kérdezni, hogy többre tart-e igényt.

Egy olyan szopást, ami közben izgatják a prosztatámat, kifejezetten kívánok már magam is, de igazából azt sem tudom hogyan kezdenék/nénk hozzá.

Nekem sajnos a higiéniával kapcsolatos félelmeim annyira erősek, hogy azon gondolkodtam, hány napig kellene konkrétan mellőznöm az étkezést, hogy tuti legyen a dolog, meg gondolom gumikesztyű, stb.. passz. (ebben ha valaki el tud látni privátban pár segítő tanáccsal, azt nagyon megköszönném -- ajánlatokat nem kérek)

40F

2021. jún. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!