Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik, mit gondoltok, ha egy nő sz.pás közben a prosztatátokat is izgatja?
Én többeknek azerettem volna csinálni, de a legtöbb psi nem nyitott ilyesmire. Emiatt én mindenképp azt javasolnám, hogy kérdezz rá előtte, ne váratlanul csináld
N
Én imádom ha izgatják a popom nyelvel ujjazva. De óvatosan.
Imádom szopás közben.
De sajnos manapság kevés leány kedveli
40F
A 2-es nyersen fogalmazott, de abban feltétlen igaza van, hogy ezt előtte meg kell beszélni, hiszen erre a vonatra csak úgy illő felszállni, ha a szokásosnál alaposabb tisztálkodás előzi meg az utazást. Azzal, hogy minden férfi, aki ilyesmire vágyik, vagy izgatja a dolog, látens meleg lenne, azzal nagyon nem tudok egyet érteni.
Részemről azt szeretem, ha szopás közben kicsit nyalogatják is, a többi is nagyon érdekel, de még nem jutottunk el ideáig.
Mivel beszélni nehezebb róla, így azon keresztül is el lehet jutni a témáig, ha alkalomadtán egyszer odatéved a nyelved. (ne az ujjad, mert akkor rögtön behatolásfóbiája lesz a partnernek) Egy-egy ilyen akció után meg lehet kérdezni, hogy többre tart-e igényt.
Egy olyan szopást, ami közben izgatják a prosztatámat, kifejezetten kívánok már magam is, de igazából azt sem tudom hogyan kezdenék/nénk hozzá.
Nekem sajnos a higiéniával kapcsolatos félelmeim annyira erősek, hogy azon gondolkodtam, hány napig kellene konkrétan mellőznöm az étkezést, hogy tuti legyen a dolog, meg gondolom gumikesztyű, stb.. passz. (ebben ha valaki el tud látni privátban pár segítő tanáccsal, azt nagyon megköszönném -- ajánlatokat nem kérek)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!