Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van pofája bárkinek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van pofája bárkinek is megmondani azt,hogy te kivel randizol? (Szuperheterók)

Figyelt kérdés

Ha valaki nem vonzódik a transzokhoz vagy csak egyszerűen nem akar a saját biológiai nemével együtt henteregni,hogy képzelik, hogy transzfóbnak ítélnek el? Mindenkinek joga van eldönteni és megválasztani,hogy kivel szeretne együttlenni. Valaki a plasztikai műtéteken átesőkkel sem szeretne (gondolom,mert más szépséget kultivál), most akkor az plasztikafób, vagy mi.

Nem vagyok heteró,de ez engem zavar.

#transzszexualitás #transzfóbia #Szuperhetero #Szuperstraight
2021. jún. 5. 10:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Én biszex vagyok,és nem randiznék transzokkal,de emiatt még nem ért atrocitás.Mondjuk ha emiatt beszólnának,azt is lesz*rnám magasról.
2021. jún. 5. 10:43
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
Megint elfelejtetted bevenni a Xanaxot, szegénykém :(
2021. jún. 5. 10:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Annak hogy nem akar valaki lefeküdni/összejönni valakivel, semmi köze a homo/transz fóbiához.

Ha bárki elítél valakit azért mert nem akar a saját nemével, vagy transzneműekkel randizni, az pont akkora gyökérség, mintha azért ítélnek el, mert nem vonzódsz az ellenkező nemhez. Pont az lenne a lényeg hogy senki ne ugasson bele a másik életébe, mindenki olyan nemhez/nemi jellegekhez vonzódik amilyen bejön neki.

De hol tapasztalod ezt? Lehet én nem vagyok eléggé a közösség része, de még soha nem találkoztam ezzel a jelenséggel a gyakorlatban.

2021. jún. 5. 10:47
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom milyen közegben élsz, de nekem soha nem szólt be senki amiatt mert csak nőkkel randizom, ilyen traviizéket meg telibe leköpném. :D
2021. jún. 5. 10:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ha bírod az internetre, hogy superstraight vagy superhetero,akkor csak olyanokról kapsz cikkeket,hogy transzfóboknak vannak megbélyegezve. Amúgy lmbtq közösségekben,eddig magyarul még nem futottam ilyen gondolkodóba,de angolul,tuti hogy csomó mindent fogsz találni, pl.Redditen, Twitteren, TikTokon stb.
2021. jún. 5. 10:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
De minek írod be ezt keresésnek? Ki nem sz@rja le? Minden dognak van pár emberes fil és fób szubkultúrája, de ettől m~g nem válik normává.
2021. jún. 5. 10:58
 7/19 A kérdező kommentje:
Mert ezekben a közösségekben nem találtam megértésre,de szeretném tudni, hogy amúgy egyetért-e velem bárki a szuperheterókon kívül.
2021. jún. 5. 11:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát te beteg vagy. Ha "ezekben a közösségben" nem értenek meg, ne járj oda (virtuálisan). Szard már le...
2021. jún. 5. 11:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Toleráns vagyok, elfogadom a másságot, nem bélyegzek meg senkit, sőt még meleg barátaim is vannak. Ettől a transzikat, átoperáltakat még nem tartom nőnek, nem tudom szexuálisan megkívánni. Most akkor rossz ember vagyok vagy mi? Nem szólok bele mások ízlésébe, más se szóljon bele az enyémbe!

Te meg ne kategóriákkal meg kifejezésekkel foglalkozz, hanem éld az életed.

2021. jún. 5. 13:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Keressek én is valami közösséget ami amúgy nem érdekel, és telibe lexarom őket, de tudom hogy engem nem fogadnak el hogy én is vernyoghassak? :D
2021. jún. 5. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!