Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a feleségem rendszeresen megcsal több férfival. Átbeszéltük, a dolgot és abban maradtunk hogy, nem gond, ha neki erre van szüksége. Ez működhet így?
Ha neked oké, akkor csináljátok. Én azonban nem találom korrektnek, hogy a hátad mögött csinálta. A nyitott kapcsolaot mindig ELŐRE kell letisztázni, nem pedig megalázni, megcsani a párodat, aztán utólag igazolni ezt. Az asszonykának persze nem volt mersze megkérdezni tőled a dolgot, egy gyáva gerinctelen szar alak. Emiatt én biztos nem bocsájtanék meg neki. Ha előre megkérdezi és azt mondom oké próbáljuk meg hogy másokkal van, akkor az rendben van. Ha amúgy meg is engedtem volna neki, de ő átvágott és megcsalt anélkül hogy megkérdezte volna a dolgot, akkor számomra elásta volna magát.
De ez nyilván kizárólag a te döntésed
N
Ha neked ez belefér és egy átbeszélés elég volt ahhoz, hogy vele maradj, akkor hajrá. A te életed, senki nem szólhat bele, hogy hogy éled.
Én azért egy ilyen nővel közös gyereket nem terveznék, se közös hitelt nem vennék fel, se közös ingatlan nem vennék vele. Számomra ez a szexbarátság kategória, amikor mindneki azt csinál a másik tudtával, amit akar.
Mi az, hogy neki erre van szüksége?!!!
Ez a legnagyobb hazugság a feleségedtől.
Ha van gyerek akkor élnék a gyanúval és csináltatnék egy DNS tesztet.Ember töröld ki a homályt a szeméből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!