Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyit számít a jó szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számít a jó szex?

Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen volt a menstruációm. Aztán találtam egy jó pasit akinek nagy van, és sokszor lefekszünk. :D azóta beallt és mindig időben megjön.
2021. jún. 4. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Feltetlen ki kellett hangsulyoznod, hogy mekkora neki. Koszonjuk.

Egyebkent igen, hallottam mar ilyet, hogy a rendszeres szexualis elettol beall.

2021. jún. 4. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

1es

Minek hazudni, hogy nem számít a méret? Nyilván sokat számít az is, hogy ettől kielégítő neki a szex, hogy feszíti rendesen a nagy farok. Minden mindennel összefügg.

2021. jún. 4. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Nem a farka mérete a lényeg:D istenem..🤦🏻‍♀️

De igen, a nemi élet hatással van a hormonrendszerre, ezáltal a ciklusra is.

Nekempl volt olyan, hogy 4 hónapja nem volt menzeszem (párkapcsolatban pedig volt néha szex, de jó szar volt már akkor a vége fele). Ebből 2 hónapig nem volt senkim mert szakítottam a párommal. Majd ezután összekavartam egy pasival és egy hétre rá hogy elkezdtünk szexelni, megjött:DD mondtam is neki, hogy úgy megdugott, hogy visszahozta a ciklusom xd ja és kicsi farka volt mellesleg;)

Szóval a lényeg, hogy a szex és az orgazmus hatással van a hormonokra, így abszoltút előfordulhat, hogy emiatt lett más a ciklusod:)

N

2021. jún. 4. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azóta rendszeres, fájdalommentes és kevés a menstruációm mióta elkezdtem nemi életet élni.
2021. jún. 4. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Persze és ezért fizetés emelést is fogsz kapni,a csillagok csak rád ragyognak,és a nap is csak a te p..ád melegíti :D ilyen hülye kérdést.
2021. jún. 4. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A rendszeres jó szex nagyon is képes kihatni az ember hangulatára, az endrokrinális rendszerre is, így a ciklusodra is. A méretét meg azért prefereálod mert jó vele, közös hullámhosszon vagytok, nem önmagában a cm-ket. Ha ugyanolyan figyelmes lenne más pasi, ugyanúgy kötődnél hozzá érzelmileg akkor annak a méretét tartanád tökéletesnek.
2021. jún. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!