Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számít a jó szex?
Feltetlen ki kellett hangsulyoznod, hogy mekkora neki. Koszonjuk.
Egyebkent igen, hallottam mar ilyet, hogy a rendszeres szexualis elettol beall.
1es
Minek hazudni, hogy nem számít a méret? Nyilván sokat számít az is, hogy ettől kielégítő neki a szex, hogy feszíti rendesen a nagy farok. Minden mindennel összefügg.
Nem a farka mérete a lényeg:D istenem..🤦🏻♀️
De igen, a nemi élet hatással van a hormonrendszerre, ezáltal a ciklusra is.
Nekempl volt olyan, hogy 4 hónapja nem volt menzeszem (párkapcsolatban pedig volt néha szex, de jó szar volt már akkor a vége fele). Ebből 2 hónapig nem volt senkim mert szakítottam a párommal. Majd ezután összekavartam egy pasival és egy hétre rá hogy elkezdtünk szexelni, megjött:DD mondtam is neki, hogy úgy megdugott, hogy visszahozta a ciklusom xd ja és kicsi farka volt mellesleg;)
Szóval a lényeg, hogy a szex és az orgazmus hatással van a hormonokra, így abszoltút előfordulhat, hogy emiatt lett más a ciklusod:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!