Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a szex története...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szex történetemről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 4. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez még nőként olvasva is baromi kínos és ciki volt 😅😂😂😂
2021. jún. 4. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Valóban elég életszerűtlen. Egy nő nem hív el egy vadidegen faszit sörtvenni kezdjük ott. Ez a magázódás is furcsa egy bárban. Tesco előtt találkozni megintcsak nem annyira életszerű szerintem egy vadidegennel.

Legnagyobb meglepetésemre letolta a nadrágom, na ez nagyon weird.

Sok sebből vérzik, nem koherens a szöveged, csak ilyen durr bele a közelébe történnek a dolgok. Olvass több könyvet, és próbáld megfigyelni hogyan írnak mások, hogy ne lyegn ilyen szétesett a szöveg. Olyan dolgok történnek ebbe a novellába ami baromi életszerűtlen. Egy nő aligha mondana a valóságban olyat, hogy szép a farkad, egy férfi meg nem fogja simogatni a farkával a nő szőrös hónalját soha. :D

2021. jún. 4. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdést se tudtad helyesen leírni, így nem számítok nagy durranásra.

A rossz helyesírás nagyon le tudja nullázni az élményt.

2021. jún. 4. 14:29
 14/20 StevenUp ***** válasza:
100%

2 szó jutott eszembe amíg olvastam :

"Szekunder Szégyenérzet"

Kérem vissza az elpazarolt tíz percet amit ezzel töltöttem

2021. jún. 4. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem izgultam fel.Főleg hogy szőr mindenhol,meg meleg hajlam.
2021. jún. 4. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak az elejébe olvastam bele, de tele van felesleges infóval, szóismétléssel, ami egyrészt nem érdekel, másrészt kizökkent.

Pl. Főhősünk rágyújt egy kubai szivarra, amit a kubai nyaralása alatt vásárolt. A mondat második fele full felesleges.

Másrészt tucatszor leírod, hogy ő bizony alkoholmentes italt fog inni, mert szétitta a máját. Ezt elég lett volna egyszer leírni (és valamilyen stílussal, nem csak mint valami száraz beszámolót) ha egyáltalán lényeges.

2021. jún. 4. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

1) Dialógusoknál, ha nem váltasz a szereplők között, ne használj újabb bekezdésjelet, mert az azt jelenti, hogy a másik szereplő beszél.

"- Csak itt találtam eleget fizető munkát. Csak hétvégenként dolgozok, hétközben a tanulásra kell koncentrálnom.

- Lenne kedve holnap elmenni a boltba velem azért az alkoholmentes sörért? - kérdezte."

2) Értem én, hogy fantázia. De...

"Milyen sört vegyünk?

- Vegyünk világosat, bodzásat és citromosat.

- Van barátnőd? - kérdezte Evelin.

- Nincs, válaszoltam kicsit félénken. Miután kifizettem a söröket, felmentünk a lakására.

Legnagyobb meglepetésére letolta a nadrágom.

- Szép a farkad - mondta, majd ő is letolta a nadrágját."

...ilyen nincs. Tudom, hogy mi férfiak amúgy így működnénk, de ilyen nincs.

A szőrös hónaljas részre nem térek ki, mindenkinek más az esztétikus és a vágykeltő, ezt nem lehet felróni. Viszont:

3) Az egészben nincs is szex. Ennyi erővel pasival is lehetett volna a szereplő, ha nem is használta semmire tulajdonképpen a péniszét, csak megujjaztatta és megdildóztatta magát élvezésig, és ennyi volt a "szex".

A nőnek ebben mi volt a jó? Hogy még egy nyalást, de még egy ujjazást sem kapott, nemhogy bármilyen formában (vaginális, anális, orális) történt behatolást.

És főleg, minek kellett ehhez nő, ezt így akkor pasi is csinálhatta volna neki.

2021. jún. 4. 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
41%

Na igen, ennyire más a férfi agy, és a női agy.

"Fogalmazhatok úgy is, hogy a fogyasztónak kell időt hagyni a két fél megismerésére, ellenkező esetben az van, mint itt, hogy a szájába rágják"

Én személy szerint utálom, amikor nő által írt erotikus történetet olvasok, és mikor jönne végre az érdemi rész, mutatom:

"A vágyak tengere elragadott minket Michaellel. A falhoz szorított, és hevesen megcsókolt. Kigomboltam az ingjét, és újbegyeimmel végigsimítottam izmos hasán.

Másnap reggel összebújva ébredtünk."

Én meg: "Hahóó! Hol a szex??"

Ezzel szemben egy férfi által írt történet nem pont ott vágja el, ahol a legérdekesebb.

És ami vicces, hogy a nők még ezt is piromkodva, szégyenlősen, szókimondónak tartják.

Láttam ezt párom most olvasott könyvében, hogy elnézést kér a szókimondó szexualitásért, de hogy ez nem érzékeny lelkűeknek van, előre szól, közben egy nyomorult szex nincs benne.

A női agy, és a férfi agy.

Egyszer megkértem egy nőt, hogy részletesen mesélje el, hogyan veszítette el a szüzességét.

Na, ő elkezdte, hogy hol ismerte meg az embert, hogyan kerültek közelebb, hol találkozgattak, "majd megtörtént".

Vártam unottan a felvezetés végét, majd mire belekezdett volna abba, ami tulajdonképpen érdekelt, be is fejezte.

Ezzel szemben ha egy férfit megkérdezel, hogyan vesztette el a szüzességét, leírja a pózokat, a hevességet, a helyszín, a különböző cselekmények sorrendjét, a partner testi adottságait...

Egy nőnek valójában a szex nem a lényeg, csak egy következmény, a figyelmesség, a törődés, az egymáshoz való közeledés, a közös időtöltés számít. Egy nőnek a szex a randevúkkal és találkozásokkal kezdődik. A tulajdonképpeni szex nem is fontos maga, és így lehet az, hogy a nőnek lehet élete legjobb szexe az, ahol nem is volt orgazmusa.

Egy férfinek a szex az ágynál kezdődik, és ha nincs orgazmusa, az nem is szex, csak sikertelen próbálkozás rá.

A nő által elvárt törődés, felvezetés, időtöltés csak nyűg, amit végig kell csinálni a szexért.

Míg a nőnek pont fordítva. A figyelmességet és gondoskodást várja, aminek megkapásáért cserébe egyfajta jutalmazás is számára a szex, úgy is akár, hogy nincs orgazmusa.

A nők a közös időtöltésért és odafigyelésért tennének meg bármit, a férfiak pedig a szexért, mindkét nemnek pedig a másik pont csak "tartozéka", velejárója a vágyott dolognak, de nem lényeges része.

Ez egyébként teljesen logikus. A nőnek evolucionálisan azt kell tudnia, hogy megbízható-e a másik fél, és az orgazmusra nincs szükség az utódláshoz.

A férfi orgazmusa elengedhetetlen a genetikai vonal örökítéséhez, és mivel ezt minél több helyen el akarja végezni, mindegy neki az adott alanynak a személyiségjegyei.

2021. jún. 4. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,nevetséges azt állítani,hogy a nőknek maga a szex nem fontos,és csak a törődésre vágyunk.Igenis igényeljük az orgazmust,a minőségi szexet,nem elég elvinni minket vacsorázni.
2021. jún. 4. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 Sok nő van, akinek soha nincs orgazmusa, például. Ez egy létező jelenség.

De a hüvelyi úton elért orgazmus az kifejezetten ritka tulajdonság.

2021. jún. 4. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!