Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nevelt fiam barátnőjével lefeküdtem.Ha egyszeri megcsalás volt, kellene ez miatt bűntudatot éreznem?
Figyelt kérdés
18 éves a nevelt fiam, és a barátnője is.Bár lehet nem sokáig lesz az, mert azóta egyre pimaszabb sms üzeneteket küldözget.
Nekem van feleségem, a nevelt fiam anyja az.
Pár hónapja lett a barátnője, elején elvittem őket kajálni,fagyizni.Azt mondta a lány, ekkor figyelt rám fel, és megtetszettem neki.
Eddig kétszer feküdtünk le, de így hogy hosszabb távon belegondoltam, lehet nem erőltetném tovább.
Erre ő már nagyon szerelmes, nevelt fiammal szakítani akar, és csak velem akar lenni.
Mi lehet egy ilyen furcsa kapcsolatnak a vége?
2021. jún. 3. 20:09
11/21 anonim válasza:
#8 mi az hogy cickány? Hülyegyerek
12/21 anonim válasza:
11-es c*gány csak ide nem lehet kiírni. Hülyegyerek.
13/21 anonim válasza:
Az korrekt. Küldd hozzám. Majd én reszelem a csajt. Egy ideig részeld aztán add amikor elég messze van már, akkor engedd el.
14/21 anonim válasza:
Nem hiszem el , hogy ilyen létezik. Képtelen vagyok rá.
15/21 anonim válasza:
#11 azt tudtam, hogy mire gondolsz, csak nem értem, hogy valaki hogy lehet annyira fajgyűlölő, hogy egyáltalán megemlítse ezt egy olyan kérdés alatt, aminek semmi köze a cigányokhoz. Csak sajnálni tudlak.
16/21 anonim válasza:
Ahogy 6-os mondta ott a pont és sztem fogadd meg.
17/21 anonim válasza:
Mi a helyzet? Meglőtted azóta a kislányt? Mi hogy alakult?
A hatos
18/21 anonim válasza:
Remélem kiderül és a nevelt fiad (lehetőleg a haverjaival, hogy véletlenül se tudj védekezni) rongyosra rugdosnak, miközben te vonyítasz a földön. Gondolkozz el, hogy kárpótlásul minden vagyonodat a nevelt fiadra íratod, te pedig köss jó barátságot egy panelház teteje és a járda közti távolsággal.
19/21 anonim válasza:
Nagyok gázak ezek a kommentek. Én helyedbe két megoldáson agyalnék. Attól függ asszonyod mennyire perverz. 1 hagynam a dolgokat alakulni es rendszeresen kezelgetném a csajszit meg a volt anyósát.... Vagy ha asszonyod elég perverz valahogy rávezetném a dologra, hogy megkapjam a kiscsajt meg a milfet egyidőben na ez lenne az igazi jackpot... ;) a nevelt fiadnak mindenkép rossz lesz de majd idősebb lesz és megtanulja mi kell a nőknek. Bonusz megoldás ha annyira beteg agyú mindenki nálatok hadszoljon a 4es 🤪🤪🤪🤪
20/21 anonim válasza:
Szerintem meg azok a gáz kommentek, amik arra biztatják, hogy dugja továbbra is a nevelt fia barátnőjét. Miféle féreg képes erre? A 18-assl értek egyet. A nevelt fiad helyében pépesre rugnám a vesédet, ezt csak úgy kezdetnek, köszönés helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!