Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok,hölgyek! ?
Akik régen szexeltetek,és gondolom hogy már hiányzik egy ilyen kiadós eggyüttlét,hogy bírjátok hogy nem kerestek partnert hozzá?Vagy mi okból esetleg?
Azért mindenkinek vannak szükségletei,vagy Ti máshogy látjátok?
Én eddig 4 férfival feküdtem le. Kétszer volt komoly kapcsolatom, a másik 2 alkalmi szexpartner volt.
Komoly kapcsolatba sem kezdek akárkivel, körülöttem sok nő rögtön esélyt ad az első jött-mentnek.
Mivel mind a két alkalmi szex élményem borzasztó volt, így többet soha nem tennék ilyrt. Nem magával a szexszel volt a probléma, egyszerűen nem tudom élvezni a szexet szerelem nélkül.
Kibírni kibírom, mivel nem is érzek akkora szexuális vágyat csak így random személy nélkül, ha pedig nagyon vágyom rá, akkor maszturbálok és ez így teljesen jó, egyszerűen nem vágyom a szexre random idegenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!