Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves lány mit eszik egy nős 35 éves palin?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 14:39
11/17 anonim válasza:
A penzet meg azt hogy eltartsa. Ugyan mit??? Kis naivak
13/17 anonim válasza:
22 vagyok. Szeretem, hogy érettek, tapasztaltabbak és komolyabbak. Valamint nagyon szexi tud lenni, egy kis pocak, a borosta, az izmos kar, az is hogy mindent meg tudnak szerelni. Sajnos hamar levesznek a lábamról egy kis humorral. (Nem úgy, sosem feküdtem le idősebbel)
14/17 anonim válasza:
Mindent meg tudnak szerelni? :D
15/17 anonim válasza:
13-as.Akkor a párod is idősebb?
16/17 anonim válasza:
Pont ahogy a 13-as mondja. A huszonéves pasik kb mindenben hasznavehetetlenek. Éretlenek, komolytalanok, céltalanok, felületesek, önzőek, stb. Egy érett férfi sokkal többet tud nyújtani, minden téren. Én is ezt tapasztaltam, pedig sokáig csak velem kb hasonló korú pasijaim voltak, korábban el se tudtam képzelni idősebbet. Aztán megtapasztaltam és rájöttem, hogy egy más világ. Jobb.
17/17 anonim válasza:
Ha te is dugnál, nem mások életével foglalkoznál, te szerencsétlen irigy kutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!