Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dugnátok a Samsung lányt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugnátok a Samsung lányt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 22:06
1 2
 11/13 StevenUp ***** válasza:
100%
Nem mert huawei-em van.
2021. jún. 2. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi van?

Ennyire szarul megy a Samsungnak, hogy már ilyesmikre kényszerülnek?

2021. jún. 3. 02:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Jaj, srácok, ne legyünk már ennyire igénytelenek, hogy "pina, akkor igen" meg "vakondtúrást dugtam, az is jó volt". Tudom, hogy a poén kedvéért el van túlozva, de ez pont rámutat arra a jelenségre, hogy "milyen köcsögök a nők, hogy válogatnak, mi férfiak bezzeg bárkit és bármit megdugunk".

Ez még férfiként is kvára lehangoló, hogy ilyen szinten mindegy ki vagy mi a másik fél... és a nők elsősorban ezt a mentalistást kerülik.. és akkor jön a hőbörgés, hogy milyen nagyok az igények anők részéről:D "ne legyen gyökér".

Kérdező

Köszi h bedobtad a képeket, én most találkozok ezzel először. 1-2 képen még embernek is nézett ki, úgy még vonzónak is mondanám, de aztán egyre több képen kijött, hogy.. úristen milyen gnómul néz ez ki:D Olyan mint a Barbie baba, csak épp aránytalan, kicsit hasonílt a feje a Támad a Marsból az alienekre :D

Egyébként cuki meg minden, de.. dolgozzanak még egy kicsit rajta, hogy emberszerű legyen:D Vagy legyen direkt alien, úgy is lehet vonzót alkotni:D de ez így a kettő között... amorf:D

2021. jún. 3. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!