Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj, ha olyan szuk vagyok, hogy egy ujjtol mar feszit odalent..? Ez hatrany lesz majd a szexnel? :<
Figyelt kérdés
Meg nem volt baratom, ezert meg kicsit tudatlan vagyok, hogy egy fiunak mi jon be es mi nem...azert gondolom az sem jo, ha valaki nagyon szuk es igy nem lehet rendesen szexelni, mert szetfeszitene..:/2021. jún. 2. 19:15
1/14 anonim válasza:
Én örülnék neki
Bár lehet túl nagy lenne a farkam
2/14 anonim válasza:
Ha nagyon szűk az nem jó.Próbáld tágítani magadat.
3/14 anonim válasza:
153/39 vagy, ahhoz nem lehet űrnyi méretű lyuk. 🙂
4/14 anonim válasza:
14 évesen a melled is nő és tágulni is fogsz
5/14 anonim válasza:
Lehet hátrány, de nem feltétlenül
6/14 anonim válasza:
#3: tényleg, az írásából annak tűnik, aki azt a vékony alkatos kérdést is kiírta.
8/14 anonim válasza:
Ha a saját ujjad fáj, akkor a partneredé is fog, a pélójáról nem is beszélve... Túlságosan rágörcsölsz, amikor magadnak csinálod akkor is feszíted tudat alatt. Ha majd 15-16 leszel akkor nőgyógyászt keress fel (amúgy is pont ideje lesz) majd megmondja hogy van-e testi probléma vagy inkább mentális az ok (nagyobb az esélye hogy az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!