Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek szexuális vonatkozású vicceket lőne a sógornőnkhöz?

Figyelt kérdés

Konkrét szitu:

Bátyám barátnője ráállt a mérlegre, de az nem akarta, hogy mi megtudjuk hány kg. Szóval félreállt, úgy mérekezett. Férjem pedig odaszólt neki, hogy vigyázzon mert elmenti a számokat és képeket készít alulról a popójáról.

Szerintetek ez elfogadható poén??

28/N

2021. jún. 2. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem bízol a partneredben, akkor mindenképp beszélnetek kéne. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy értette amire gondolsz.
2021. jún. 2. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy szimpla, suta férfipoén volt, nulla szexuális töltettel. Túlgondolod
2021. jún. 2. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt inkább ez alapján úgy érzem, mintha bunkóságból mondta volna. Hogy a hájas seggre akart utalni. Piszkálta a súlya miatt, hogy majd fotót is elment a nagy zsíros fenekéről. (Nem tudom milyen alkat a nő, de ha nagyobb darab, akkor nekem abszolút így jött volna ez le)

Nem mondanám még ezt kifejezetten szexuálisnak, bàr tény hogy fura ilyesmit mondani egy nem közeli barátnak. El lehet viccelni, de feleség rokona stb nem olyan kapcsolat, ami annyira szoros lenne, hogy lehetne oltogatni egymást

N

2021. jún. 2. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Szia, egyrészt ez nem szexuális töltetű poén, másrészt, ha rokonságban a viccelődés, akár szexuális tartalmú, nem volna megengedett, vagy félreértenék, elég nagy bajban lennénk. Nő létemre én ennél durvább poénokat is elsütök a rokonságban. De nyilván ha erre nem lennének fogékonyak, akkor nem.
2021. jún. 3. 07:28
 15/18 A kérdező kommentje:

14-es. Ha ennél "jobb" poénokat sütsz el nő létedre a rokonságban, akkof egészen más családi környezetben élhetsz mint én, mert nálunk ez egyáltalán nem megszokott! És a férjem családját ismerve, náluk se...

Mindemesetre én nem kezdel el a sógorom szerszámáról poénokat elsütni

2021. jún. 3. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Túlreagálod a témát. Ha úgy vesszük, ezt még a bátyádnak is mondhatta volna. Csak egy egyszerű poén volt, ideje leakadni róla. Ha pedig ennyire zavar, akkor ott komoly gondok vannak a kapcsolatotokban.
2021. jún. 3. 21:17
 17/18 A kérdező kommentje:
Hat persze, hogy tulreagalom :D mindenkinek hasonlo szep beszolasokat kivanok a ferjetol, baratjatol
2021. jún. 3. 22:19
 18/18 anonim ***** válasza:
De ne haragudj már, ha tényleg csak azt és így mondta neki, ahogy leírtad, akkor mi volt ebben szexuális vonatkozású? Mi volt ebben elfogadhatatlan számodra? Amúgy a bátyád is fennakadt a dolgon? És a barátnője?
2021. jún. 4. 03:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!