Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek szexuális vonatkozású vicceket lőne a sógornőnkhöz?
Konkrét szitu:
Bátyám barátnője ráállt a mérlegre, de az nem akarta, hogy mi megtudjuk hány kg. Szóval félreállt, úgy mérekezett. Férjem pedig odaszólt neki, hogy vigyázzon mert elmenti a számokat és képeket készít alulról a popójáról.
Szerintetek ez elfogadható poén??
28/N
Én ezt inkább ez alapján úgy érzem, mintha bunkóságból mondta volna. Hogy a hájas seggre akart utalni. Piszkálta a súlya miatt, hogy majd fotót is elment a nagy zsíros fenekéről. (Nem tudom milyen alkat a nő, de ha nagyobb darab, akkor nekem abszolút így jött volna ez le)
Nem mondanám még ezt kifejezetten szexuálisnak, bàr tény hogy fura ilyesmit mondani egy nem közeli barátnak. El lehet viccelni, de feleség rokona stb nem olyan kapcsolat, ami annyira szoros lenne, hogy lehetne oltogatni egymást
N
14-es. Ha ennél "jobb" poénokat sütsz el nő létedre a rokonságban, akkof egészen más családi környezetben élhetsz mint én, mert nálunk ez egyáltalán nem megszokott! És a férjem családját ismerve, náluk se...
Mindemesetre én nem kezdel el a sógorom szerszámáról poénokat elsütni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!