Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a páromnak valami baja ha 1 hétig folyamatosan erényövet hord?
Figyelt kérdés
Volt köztünk egy kis fogadás ha én veszítek akkor kipróbáljuk az anális szexet ha ő veszít 1 hétig erényövet hord.Én győztem és azt hitte hogy csak viccelek de ma megérkezett az erényöv és holnap fel rakarom rakni neki.És az lenne a kérdésem hogy lehet e valamilyen baja az 1 hetes folyamatos hordástól?2021. jún. 1. 22:19
1/11 anonim válasza:
Irtó büdös lesz már egy nap után 😅 Ha meg ketrecet raksz rá akkor nem fog tudni aludni, mert éjszaka spontán több alkalommal erekció következik be és felébred rá hogy "szorít". Az erényöv nem egész napi használatra van kitalálva.
3/11 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva nem lehet baja nekem volt már hogy 1 honapig hordtam 1 2 nap a megszokás ami után lehet bene kényelmesen aludni.
4/11 anonim válasza:
Nem lesz baja,max ha felállna, kényelmetlen lesz. Meg majd tisztításhoz vedd le neki.
5/11 anonim válasza:
Éjszaka könyörögni fog, hogy vedd le, mert nem tud aludni.
Az első 2-3 éjszakája alig tud majd elaludni.
Aztán hajnalban fel fog ébredni, mert elkezd(ene) merevedni.
Miután felraktad, mondd el, hogy ezekkel tisztában vagy és hiába fog könyörögni.
6/11 fökapitany válasza:
Csak ne műanyag CB tipus legyen,mert az valóban nem alkalmas a folyamatos hordásra,ugyanis az alapgyűrű max 2 nap alatt szétcseszi a bőrt. Ezt leszámítva ha naponta.kap egy tisztítást,akkor sima az egy hét...mondjuk én már hagynám rajta tovább is.
7/11 anonim válasza:
Defektes a csákó, de te meg úgy látom pont illik hozzád.
9/11 anonim válasza:
Baja nem lesz tőle, én már 2 éve hordom. De elsőre nem fogja kibírni az egy hetet. Kezdjetek először csak pár órával, aztán meg napközben legyen rajta. Ha már kibírt benne egy-két éjszakát, akkor mehet az egy hét.
10/11 anonim válasza:
Kérdező: végül mi lett, rajta volt 1 hétig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!