Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet a páromnak valami baja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a páromnak valami baja ha 1 hétig folyamatosan erényövet hord?

Figyelt kérdés
Volt köztünk egy kis fogadás ha én veszítek akkor kipróbáljuk az anális szexet ha ő veszít 1 hétig erényövet hord.Én győztem és azt hitte hogy csak viccelek de ma megérkezett az erényöv és holnap fel rakarom rakni neki.És az lenne a kérdésem hogy lehet e valamilyen baja az 1 hetes folyamatos hordástól?

2021. jún. 1. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Irtó büdös lesz már egy nap után 😅 Ha meg ketrecet raksz rá akkor nem fog tudni aludni, mert éjszaka spontán több alkalommal erekció következik be és felébred rá hogy "szorít". Az erényöv nem egész napi használatra van kitalálva.
2021. jún. 1. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
Te egy beteg pasi vagy.
2021. jún. 1. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre válaszolva nem lehet baja nekem volt már hogy 1 honapig hordtam 1 2 nap a megszokás ami után lehet bene kényelmesen aludni.
2021. jún. 1. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja,max ha felállna, kényelmetlen lesz. Meg majd tisztításhoz vedd le neki.
2021. jún. 1. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Éjszaka könyörögni fog, hogy vedd le, mert nem tud aludni.

Az első 2-3 éjszakája alig tud majd elaludni.

Aztán hajnalban fel fog ébredni, mert elkezd(ene) merevedni.

Miután felraktad, mondd el, hogy ezekkel tisztában vagy és hiába fog könyörögni.

2021. jún. 2. 01:02
 6/11 fökapitany ***** válasza:
100%
Csak ne műanyag CB tipus legyen,mert az valóban nem alkalmas a folyamatos hordásra,ugyanis az alapgyűrű max 2 nap alatt szétcseszi a bőrt. Ezt leszámítva ha naponta.kap egy tisztítást,akkor sima az egy hét...mondjuk én már hagynám rajta tovább is.
2021. jún. 2. 04:42
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Defektes a csákó, de te meg úgy látom pont illik hozzád.
2021. jún. 2. 07:20
 8/11 öves ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz
2021. jún. 2. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Baja nem lesz tőle, én már 2 éve hordom. De elsőre nem fogja kibírni az egy hetet. Kezdjetek először csak pár órával, aztán meg napközben legyen rajta. Ha már kibírt benne egy-két éjszakát, akkor mehet az egy hét.
2021. jún. 2. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: végül mi lett, rajta volt 1 hétig?
2021. jún. 11. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!