Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szexuálisan meg akar alázni egy nőt, mert ez a fantáziája az?
Figyelt kérdés
Az elmebeteg lehet?2021. jún. 1. 22:02
3/9 anonim válasza:
nem, ez nem így működik.
a szexbe az fér bele, amit mindkét fél szeretne és amiben közösen megegyeznek
mondjuk biztos nem írnék mást soha, mert én nő vagyok ilyen vàgyakkal és teljesen normálisnak érzem magam
4/9 A kérdező kommentje:
Egyes miért nem?
2021. jún. 1. 22:05
5/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül elmebeteg, de valami nem stimmel vele, az tuti. Nekem nemrég volt dolgom egy ilyen pasival, pedig sokáig randiztunk, de mikor szexre került a sor, szorongatni akart, meg leköpni úgy, hogy meg se kérdezte. Nekem ez megalázó volt, mert még nem vagyunk olyan viszonyban. Be is offoltam utána.
6/9 anonim válasza:
Szociopata és mentálisan sérült, köz- és önveszélyes csak akkor lesz ha a társadalmi normákat átlépve erőszakhoz folyamodik. A BDSM nagyon NEM így működik, azt csak a "láttam már videón" műdomocskák gondolják.
7/9 A kérdező kommentje:
Az nem határátlépés ha ő ezt pl aktus alatt közli? Tehát nincs megbeszélve hogy a másik akar-e ilyesmit? Hanem ott abban a helyzetben amikor a masik kiszolgáltatott akkor hogy ő most meg akarja alázni.
2021. jún. 1. 23:14
8/9 anonim válasza:
Hát előre senki se beszéli meg nagyon, hogy "figyelj, ez most olyan jellegű szex lesz, hogy.." Nyilván ha már ott vannak, akkor rákérdez max a pasi és a nő mondja, hogy nem, bocsi.
9/9 anonim válasza:
dehogynem, pont, hogy az ilyet jó előre megbeszélni, nem csak úgy szex közben nekiállni....
főleg, hogy nem árt ilyenkor egy biztonsági szó vagy jelzés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!