Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá?
Egy barátomra az egyik munkatársa nagyon beindult. A csaj nagy eséllyel nimfomán. Azóta a haverom nem dolgozik ott, és le is tiltotta a csajt, de nekem nagyon bejött, amiket művelt volna a sráccal. Aztán random benyögte neki, hogy a barátnőjével ketten, ötvenezerért földöntúli szexet kapna. Ez után tiltotta le a haverom.
De jó ideig nem úgy tűnt, hogy pénzért akarná, és mindig csak magát illegette a csaj. Teljesen random tolta be a duplacsajos ajánlatot.
Bejelöltem a lányt, de azonnal kaptam a kéretlenezést, szóval most már csak az írás jöhet szóba.
Nem köntörfalazok; meg akarom dugni, mert haverommal ellentétben nekem nagyon tetszik mind külsőre, mind a szexuális bevállalóssága. De random ezzel meg ugye nem támadhatom le.
Egyébként kb. 10 évvel lehet idősebb nálam. Én most vagyok 23.
Valami ötlet?
Tudod, ez nem olyan, mint egy ruhabolt.
A havernak nem tetszik a nadrág, neked még jó lehet.
Az a csaj a haverodra van beindulva, nem rád
Kapásból a jelölést is elutasította, hogy lenne ebből szex?
Ha nagynehezen le is fektetnéd, tuti nem ajánlaná fel azokat a dolgokat, amit a másiknak.
Mert nincs úgy beindulva rád.
#4 Nyilvánvaló, ennyire hülye én se vagyok.
Volt egy olyan megszólalása, hogy engem is belevenne, ezért gondoltam azt, hogy teremhet nekem is babér. De igazatok van, hülye kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!