Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a nőknek akik négerekkel voltak, mennyire nehéz visszaszokniuk a fehér pasikhoz?
Figyelt kérdés
Nem csak a pénisz méretre gondolok, hanem úgy hallottam a négerek sokkal dominánsabbak is az ágyban, sokkal "állatiasabban" teszik magukévá a nőket, stb. Azok a nők akik az ilyen durvább szexet szeretik, nekik nem lesz hiány érzetük visszatérni a jóval visszafogottabb és kevésbé domináns fehér pasikhoz?2021. jún. 1. 18:18
11/18 anonim válasza:
Fújj... hagyjátok már abba ezt a négerimádatot...
12/18 anonim válasza:
11
Mi bajod van? Nincs törvényben, hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni velük
13/18 anonim válasza:
#12 Elég baj az, hogy nincs törvényben. Az ilyen nőket én kitiltanám az országból is, vagy legalább megbélyegezném valahogyan, hogy az ilyenekkel véletlenül se álljon szóba normális fehér férfi. Egész életükben maradjanak csak a négereknél. Menjenek csak Afrikába innen, ott hódolhatnak bármikor a szenvedélyüknek.
15/18 anonim válasza:
A törvény egy dolog; az alkohol pl. legális, miközben nem sok előnye van.
16/18 anonim válasza:
Barátnőm előttem fekete sráccal volt, be is vallotta, hogy nagyobb volt a farka az enyémnél.
17/18 anonim válasza:
16
Nem vagyok biztos benne , hogy nagyobb volt, de isteni farkuk van az igaz
18/18 anonim válasza:
Savanyű a szőlő, fiukák?:))
úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!