Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen még szűz vagyok. A lányoknak menőbbek azok a fiúk akik pl 18 előtt már szexelt?
Ez meglátszik a fiúkon?
Most nem azokra a fiúkra gondolok akik buliban részegen dugták a csajokat hanem akik normális kapcsolatban csinálták.
Már nagyon későinek érzem a szüzességem, de prostihoz nem akarok menni. De már lelkileg nagyon megvisel. Főleg hogy tiniként egy szép feszes testű barátnővel milyen jó lett volna suli után rendszeresen:((((
nem feltétlenül látszik kívülről. és nem arról van szó, hogy "menőbb" egy 18 éves kora előtt szüzességét elvesztő pasi... de 26 vagyok, nem igazán van kedvem beavatósat játszani, aztán ha meg ha komolyra fordul a dolog (monogám vagyok és életreszóló partnert keresek) azzal szenvedni, hogy a pasi neadjisten hiányolni fogja, hogy nem dugott meg más nőket vagy komplexusai lesznek attól, hogy hogy ő csak velem volt, én meg másokkal is előtte..
ráadásul vannak olyan konkrét vágyaim a szexben, amihez szintén nem szűz partnerre van szükségem, aki még nem tudja, pontosan mit akar és izgatják-e azok a dolgok, amik engem.
ezzel nem azt mondom, hogy nem jönnék össze tapasztalatlan pasival, mert ha egyébként ezt nem tudom róla előre és megtetszik, nem visszakoznék csak emiatt, de nem ezt az opciót preferálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!