Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mondjak le arról, hogy valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjak le arról, hogy valaha lesz egy normális férfival kapcsolatom, ha testi hibával rendelkezem?

Figyelt kérdés

Nem szeretném leírni, hogy mi a bajom, de sokak szerint kiábrándító. (Testemmel van gond, és nem az alakommal)

Ruhában csak nem szexelhetek

2021. máj. 31. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb méretű
2021. máj. 31. 23:10
 12/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jólvan, hàt szívműtéti heggel is làttam màr csinos nőt...
2021. máj. 31. 23:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A hegg nem gáz. Van aki arra izgul.

De egy felmérés szerint a pasikat nem igazán izgatja.

Selena Gomeznek is van... és a világ legszebb nője.

2021. máj. 31. 23:25
 14/20 anonim ***** válasza:
28%

Lehet hogy nagyon kicsik a mellei,lapos mint az alföld.

Itt viszont az lesz a gond hogy ő (ha valóban ez a probléma) csak olyan ffi-t fog normális pasinak tekinteni a nagy/közepes mellekre gerjed.

Csakhogy aki a nagyokat szereti az nem fog vele semmit sem csinálni,nem tekintrá kvázi párként.

2021. máj. 31. 23:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Tényleg sebhely a probléma
2021. jún. 1. 01:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy hosszú sebhelyem, egy ezer éves műtüti heg, már teljesen halvány és suma, de azért látszik még. Simán felveszem a bikinit, mert jól áll. Senkinek nem volt még ezzel baja. Van csámpás fogam is meg más szépséghibám is, de ezeket leszámítva tudik vonzó, csinos lenni és jó pasikat fogtam ki, ekég sokat :D

Gondoltam már rá, hogy tetkóval elfedetem a sebhelyem (az oldalamon van), de addig is, elvagyok így is, sosem akadályozott semmiben, maximum annyi hogy nem leszek moddell, de nem is vágyom rá.

2021. jún. 1. 06:36
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Azt egy tetko elfedi.

Vagy egy jó plasztikai sebész.

Vagy ha nem az arcoda vágja több darabba akkor nem sok embert izgat olyan húdenagyon.

2021. jún. 1. 06:39
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

"" (Testemmel van gond, és nem az alakommal) "

A kettő ugyanaz.

Inkább a fejedben van baj.

2021. jún. 1. 06:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz gond.

De ezt pasija válogatja.

Akit zavar az meg sem érdemel.

2021. jún. 1. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, de megértő hirtelen mindenki, ha egy férfi kérdezi, hogy testi hibával találhat-e normális nőt, egyből le van oltva, hogy miért nem a saját szintjén próbálkozik :D
2021. jún. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!