Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van összefüggés?
Párommal nem ment jól az anál. Azt mondta hogy ennyi előkészület meg síkosító után már nem kéne fájnia, de én majd meg pusztultam. Páromnak átlagos a mérete, olyan 4 cm átmérőjű lehet.
Azon gondolkodtam, hogy soha az életemben nem kakiltam vastagat. Vagy hasmenésem volt, vagy bogyósat, vagy keményet ami nem volt vastagabb 2,5 cm-nél. Tényleg sosem kakiltam olyan vastagot mint pl párom farka, pedig az sem számít vastagnak. A vastagbél ugye nem nyúlik. Csak az ánusz. És amikor párom bedugta nem csak kegyetlenül fájt és feszített hanem utána véreztem is, mintha szétszakítanának belülről. Lehet vastagbél szűkületem? És emiatt nem megy az anál? Nem mintha annyira akarnám ezek után csak kíváncsi vagyok. Értelmes válaszokat kérek, nem alpári mocskolódást, köszi.
A 4 cm elég vastag elsőre. Vegyetek plugot készítsétek elő rendesen. Lehet aranyeres van azért véreztél. Óvatosan.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!