Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok,lefeküdnétek egy pasival szép ruhàkért,ékszerekért,kocsiért?
Hááát...
Nőből vagyok, az tény. Ha egy férfi anyagi helyzete megengedi egy kapcsolatban az ilyesfajta "kényeztetést", akkor azt mondom,hogy legyen. Mértékkel még lehet, hogy élvezném is. :) Viszont csak a testi kapcsolat nem garancia arra, hogy el is viselje egy nő szeszélyeit vagy hangulatait :D De egyébként teljes mértékben benne lennék és ezzel nincs is baj, amíg a nőkben van tartás. Azok a nők nem hiszem, hogy ész nélkül költekeznének és eltűrnék, hogy csak arra kellenek, mert azért ez elég prostis.. De ha jó a kémia, jó a szex is, akkor talán van esély többre és nem csak egy szexkapcsolat az egész. Úgy már pedig nem rossz szerintem.
Igazából ha nézünk egy olcsóbb prostit (ez csak az én áram) 75
10000/alkalom (1 óra) akkor azt ha beszorzom 100-al,1.000.000,amibol egy olcsóbb kocsi már ki jön, ha éppen arra megy az ember.
Viszont nem hinném hogy bárki adna egy kocsit pár alkalomért.
Én így korrektnek látnám, nyilván nem egy éven át, hanem napi 2 alkalommal, az ki jön 2 hónap alatt, annyiért körülbelül 5 hónapig dolgozik egy olyan ember, aki nem éppen a legjobban keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!