Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baratnőmnek hogy leszerveztem egy csajjal azt hogy hármasban csináljuk?
Figyelt kérdés
Na akkor egy csajjal elkezdtem beszélgetni és szóba jött ez, és akkor megbeszéltünk hogy akkor csináljuk hármasban.
A barátnőmnek valahogy elkéne mondanom hogy akkor csináljuk hármasban. Régebben beszélgetünk a barátnőmmel hogy talán kikéne próbálni hogy milyen hármasban és így jött ez az egész.
Bocsi egy kicsit össze szedetlen lett, kérem segítsetek valahogy
Én 18 éves vagyok
Barátnőm 17 éves
És a csaj 21 éves
Elég jó lenne ha megtudnám győzni őt :)
2021. máj. 31. 12:52
11/20 anonim válasza:
Kerdezo + aki leszavazott engem
Meg mindig varom a valaszotokat.
5-os voltam.
12/20 anonim válasza:
Áll a töki? Jól le szerveztel mindent, szegény baratnoddel meg kellett volna beszélni!
13/20 anonim válasza:
Ja, teljesen normális dolog, hogy egy párkapcsolatban élő ember leszervesz szexet eg yharmadik féllel... jah, hogy az megcsalás? Akkor legyen hármas.
14/20 anonim válasza:
És a barátnőd is biszexuális ? Mert akkor az elég cink lenne, ha a 2. lány azt hiszi, hogy ez ilyen "mindenes" lesz.
15/20 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mi történt.
16/20 anonim válasza:
Sztem ne szólj neki, inkább keressetek a 2. Csajjal egy 3-at és akkor nincs semmi probléma.
17/20 anonim válasza:
Nem kell elmondani neki!
Észre se fogja venni hogy ott van egy másik lány :D
18/20 anonim válasza:
Gratulálok. Gerinctelenség level 100000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!