Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem, találkoztatok már olyan férfival akivel valóban élvezetes szexchatet lehetett folytatni?
Ha igen, mitől tartottátok annyira jónak?-Kérlek ne csak két szóban.
Milyen korú volt?
Ezen az oldalon vagy máshol?
N
Nem kérek privátot!
Igen.
Itt ismertem egy kérdés kpcsán. Leeleztünk párat. Kiveséztük a kérdést, meg hogy mindketten egyedül vagyunk otthon.
Elkezdtünk skypon chatelni....
Meséltünk egymásnak kit mi izgat. Írtam, hogy szeretném kipróbállni milyen egy férfinak prosztata masszázst adni.
Ő megírta hogy hosszú csókolózás közben mimet simogatná és hogy simogatná le rólam a pizsama nadrágomat. Aztán hogyan, milyen technikával, milyen váltaozó tempóban ujjazna meg.
Aztán én leírtam pontról-pontra, a legapróbb részletességgel, hogyan venném kezelésbe a farkát a számmal és közben kívülről masszíroznám a prosztatáját.
Ez kb 2 óra hossza volt.Aztán átmentünk kamerára...
Eleinte ott is csak írtunk. Előlről kezdtük. Egyesével ledumáltuk egymásról a ruhadarabokat.
A vége az lett, hogy premier plánban masztiztunk együtt. Ő fogkefével a popsjában verte ki szép lassan nekem, én pedig vibrátorral kényeztettem előtte a puncim, majd a csiklóm.
A legjólesőbb az volt, hogy amikor meghallott elélvezni, ő is eldurrant.
Ennek már több éve volt. Később sokszor össze futottunk így. Mindig kérdések kapcsán. Megismételtük párszor.
Azóta azt hiszem menősült. Már nem beszélünk.
31N
Istene, négyes de szép történt...főleg a fogkefés.
Két felnőtt ember nem összejön főzni, hanem az egyik köretet csinál a másik meg rántotthúst - de online, mert milyen jó már!
Szexchat a tiniknek való. Pont annyit is ér. Nem az ivarérett felnőttek műfaja. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!