Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyének nézne a prosti, ha csak feküdni szeretnék vele és semmi mást :D ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 09:30
12/20 anonim válasza:
Előre kell fizetni, ne játszd az eszed.
13/20 anonim válasza:
Nem nézne hülyének. Sőt örülne neki, hogy a zsetont ugyanúgy megvan de nem kell érte különösebben "dolgozni" csak feküdni. Ha a kuncsaft csak feküdni akar meg beszélgetni hát az ő dolga ha a pénzért csak ezt kéri.
14/20 anonim válasza:
Persze hogy annak nézne, mint ahogyan mindenkit lenéz és megvet a prosti, úgyhogy ne foglalkozz vele mit gondol rólad.
15/20 anonim válasza:
Hát ennek nem nagyon van értelme, mert a végén még beleszeretsz, ha már ilyen szinten sérült a lelked, hogy képes lennél egy prostinak fizetni azért, hogy csak összebújj vele.
16/20 A kérdező kommentje:
És ha ez megtörténne véletlen, akkor esélytelen lenne, hogy ő is belém szeressen és ott hagyja a munkát? :P
Én meg majd eltartom.
Fuuuh najó nem, azért nem lesz ilyen probléma :D
Remélem :$
2021. máj. 31. 17:33
18/20 anonim válasza:
Micsoda párhuzamos univerzumok vannak
19/20 anonim válasza:
Szerintem ennek minden nő örülne hogy azért fizetne valaki hogy össze bujjanak.
20/20 anonim válasza:
Régen én is ezt hittem. Aztán rájöttem, hogy mivel a többségük az időd rövidítésére törekszik, a csak fekvés azért nem jó nekik, mert ott ezt nem lehet megtenni. Az élvezés azért kell, mert utána kidob, hiába van még időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!