Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti csaljátok a párotoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti csaljátok a párotokat, de a párotoknek nem néznétek el ha ő csalna benneteket?

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
nem
2021. máj. 31. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Régebben amikor megcsaltam a párom, ha ő is megcsalt volna abszolút nem érdekelt volna. Mert nyilván nem azért csaltam meg mert Huu de szerettem. Így felőlem nyugodtan félre mehetett volna ő is. Ami jó lett volna mert akkor talán hamarabb szakítunk
2021. máj. 31. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Csalom a párom, de már azért is szólok és sértődés van ha csak megbámul vmi qrvát.
2021. máj. 31. 09:36
 4/9 A kérdező kommentje:

3/3

Élvezed a helyzetet hogy nejed lehet?Miért csal9d?Kicsi neki?Hanar elmegy?

2021. máj. 31. 09:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A 3as pasi te barom
2021. máj. 31. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"A 3as pasi te barom"

Szerintem nem kéne mást baromnak nevezni, ha egy 5. osztályos szintű szövegértési kihívással elvéreztél, ő meg nem.

2021. máj. 31. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miből szűrted le hogy pasi kedves 5ös?😂
2021. máj. 31. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csalom a baratnom
2021. máj. 31. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csaltam az exem még tiniként. 16 éves koromtól 22 éves koromig voltunk együtt, ha ő csalt volna meg, tuti hogy rögtön szakítok, még az is kiborított, ha csak másra nézett. Undorodom magamtól, amiért képes voltam ennyire gusztustalan lenni. Bár én minden megcsalás után megmondtam az exemnek, hogy mit tettem, ő többször is megbocsájtotta, pedig nem kellett volna. Ez a világ legmocskosabb dolga, amit egy másik ember ellen tehetsz. Főleg, hogyha utána még hazamész és képes vagy megjátszani magad, ő bízik benned, azt hiszi ismer téged, erre te elárulod. Gerinctelen dolog. Soha nem tenném meg ezt többé senkivel.
2021. máj. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!