Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők igaz az hogy sulikban vannak lány bandák akik fiúkra vafásznak, körbeállják a kiszemeltet, lehúzzák a nadráját és kinevetik ha kicsi és csicskáztatják?
Figyelt kérdés
#Csaj bandák
2021. máj. 28. 14:17
1/23 anonim válasza:
Persze, minden suliban van ilyen 🤷♂️
2/23 anonim válasza:
Sose hallottam még ilyenről és a környezetemben sem voltak ilyen idióták
3/23 anonim válasza:
Persze, ha meg méretesnek találják akkor ott helyben le is szopják nem? 😅 Ez konkrétan szexuális zaklatás - más nadrágjának a lehúzása - az első ilyen alkalommal szülők be az intézményvezetőhöz, a lányok meg az intézményből ki.
4/23 anonim válasza:
Vajon ez a sok idióta,honnan vesz ilyen és ehhez hasonló sztorikat?
5/23 anonim válasza:
Nem pont így, de engem két lány csicskáztatott és alázott. Ők nyolcadikosak voltak, én meg 5.-es
6/23 anonim válasza:
#4 onnan hogy már 7 éves korban megtanulnak írni-olvasni az emberek, s a "mai fiatalok" a számítógépet/telefont is kezelni. A kérdés kiírója kb. 10-12 éves korcsoportba tartozhat (szellemileg legalábbis ott van).
7/23 A kérdező kommentje:
5/6 és szégyenedben nem merted elmindani senkinek ugye?
Mert itt sok okos azt hiszi hogy egy fiúnak neincs szégyenérzete és egyből fut világga kürtölni hogy pasi létére lányok bánnak el.vele.
Ennyi idiotát.Intezményvrzető mi?
És ha mégis kuderül akkor megy másik suliba.És akkor mi van?Megáll a Föld?
2021. máj. 28. 14:51
8/23 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam velem is kekeckedtek az idősebb lányok, de én inkább játéknak fogtam fel és én is visszapiszkáltam őket.
9/23 anonim válasza:
Nem jártam még így, de ha történt volna ilyen, akkor közben én is elkezdtem volna a szoknyájuk alá nyúlni, jól megfogdosni a puncijukat (akár egy ujj beszalad), mellüket. Teljesen úgy sem tudták volna megakadályozni, hogy vagy a mellüket vagy a puncijukat ne fogjam meg bármit csinálnak.
10/23 A kérdező kommentje:
9/9 te alsóskent max pisilésre használtad volna meg a fütyid.Felsős csajok ha körbeállnak egy 6-8 evest...
2021. máj. 28. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!