Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem kell arra alapozni, ha egy nő státusza a neten egyedülálló?
Akiket ismerek, hogy ez van kiírva nekik, mindegyiket qrja valaki. Szóval ez egy ilyen faxság náluk, csak akkor minek írják ki?
Az én olvasatomban az egyedülálló az a személy, akinek nincs senkije, nem jár össze senkivel, hanem maga van. Akkor már miért nem írja ki azt, hogy bonyolult kapcsolatban vagy csak simán kapcsolatban? Lol.
Egyébként miért írna ki bármi mást aki csak osszejar valakivel.
Ha bonyolultat ír, akkor mindenki tudni fogja hogy van játszó pajtása. Ha kapcsolatbant ír, az meg nem igaz, mert párkapcsolata nincs, nincs akit a pasijaként mutathat be.
Egyedülálló, hiszen feltehetőleg szeretne kapcsolatot, jelzi is hogy szabad a pálya.
Még azt lehetne, hogy üresen hagyja. Viszont ha akar rendes kapcsolatot akkor nagyobb zöld lámpa az egyedülálló.
Amúgy ez egy fiatalabb réteg akit ez a státusz foglalkoztat, még fősulin mi is állítgattunk ilyeneket iwiwen haha, ahogy épp alakult, voltam elvált is szakítás után.
Most 30 évesen, nem nézem, azt se tudom hol lehet ezt beállítani.
A reakciódból ítélve valahogy érzékenyen érint a téma. Tán a csajod egyedülálló a neten? :)
pont az iylenek miatt mint te nem írják ki csomóan hogy egyedulálló...
miért hiszik azt a pasik, ha ez van egy lány adatlapján akkor az egyből zöldlámpa az ismerkedéshez, és utána meg még ők vannak emgsértődve, ha mégsem jön össze.
mit irigykedsz? ku/*/rj te is valakit ennyi.
Hol van ez kiírva?
Mert például facebookon én is egyedülállóként vagyok megjelölve, mégis van párom. Egyszerűen feleslegesnek tartom, hiszen ha levenném a kapcsolatban jelölést, akkor mindenki tudná, hogy szakítottunk.
Pont a hétvégén jött az értesítés, az egyik kolléganőm kapcsolati státusza:kapcsolatban
És jöttek neki a gratulációk
Én meg fogtam a fejem, hogy bakitty, 2 éve kollégám, ez idő alatt összesen beszéltem vele 30 percet, de tudom, hogy férjnél van.
Ő is odaírta kommenben, hogy nyugalom emberek, már 10 éve.
Na, ennyit ér a Facebook.
Van, aki foglalkozik vele, hogy up to date legyen és van, aki nem.
Ettől függetlenül a nő nagyon nem titkolta egy másodpercig sem, hogy házas, csak nem foglalkozott ezzel at egész adatlap dologgal.
Van ez így mással is, csak ez egy friss történet.
Én azt gondolom,hogy az ilyenek nem komoly szándékú nők.
Az igaz,hogy az egyedülálló sokmindent elbír,éshat ilyen alapon persze lehetek úgyis egyedülálló,hogy külön lakásban lakom,de közben vagyok valakivel..stb.
Lehet facsargatni a szót.
Ugyanaz mint Merániai János esztergomi érsek levele kb.Érdsd ahogy akarod,de akkor is neki lesz igaza.
Szerintem nem elítélendő ugyan,de inkorrekt így komoly szándékkal társat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!